I dag spilles den sidste og afgørende online del af kvalifikationen til PUBG Invitational 2018, hvor der er hele 12.000.000 DKK på højkant. For at komme frem til finalerne skal de dog først igennem dagens sidste del af online kvalifikationen, og herefter venter en 600.000 DKK kvalifikation i England for de 20 bedste hold fra online delen. Det betyder at top 5 fra hver af de 4 grupper i dag, går videre til den endelig kvalifikation i England. 


97
x-bet.co
100 kr.
108
gg
100 kr.
947
Nordic
1489 kr.
713
Nordic
1599 kr.
563
Nordic
699 kr.

Af de 20 hold som kommer videre til England og den endelig kvalifikation, er det kun de 3 bedste af disse som går videre til hovedturneringen d. 25-29 Juli i Berlin. Men lige p.t. står vi med gode chancer for at få et dansk hold, eller i det mindste danske spillere med til 2018s klart største PUBG turnering.

Inden vi kommer med en kort gennemgang af grupperne, så har vi som dansker nok har været utrolig heldige hvad angår gruppernes sammensætning, ikke fordi vi har fået en nem gruppe, men danskerne er spredt udover de forskellige grupper og skal derfor ikke kæmpe imod hinanden om pladserne til England.

Gruppe 1

Vi har allerede 2 danske spillere indenfor top 5 inden vi går ind til online kvalifikationens sidste 4 games i dag, og det er iSavageELGIGANTEN Gaming, og Ziphon fra G2 Esports. Herudover er Larsen fra Team Kinguin også tæt på den magiske top 5. aceBy havde ikke verdens bedste dag 1, og har derfor langt op til nr. 5. 

Gruppe 2

Det nye Copenhagen Flames har fået en fantastisk start, efter at de har fået PONYRIDEREn retur og samtidig taget Feverish fra Alliance der p.t. topper gruppe 1. Holdet har allerede klaret sig fantastisk i andre online turneringer og deres gruppe er bestemt ikke nem. Alt andet end en top 5 vil dog være skuffende med tanke på den gode dag 1.

Gruppe 3

Her har vi en gruppe hvor danskerne er lige udenfor den magiske top 5, men Ambush og Odense Esport kommer med stor sandsynlighed begge til at kæmpe om 5 pladsen imod hinanden hvis de får en god dag.

Gruppe 4

Dette er fortsat en meget åben gruppe, og GoodGame Esport havde en ret fornuftig dag 1, hvor deres første game gav en anden plads, men i de resterende games blev en top 5 det bedste andet resultat.

I kan følge de sidste 4 games på Twitch herunder fra kl. 13:00 og vi håber at have så mange danske hold i top 5 som muligt.