Så lykkedes det drengene fra OpTic Gaming at få deres første win, og det var endda en super vigtig en af slagsen. Dette win sikrer dem den videre deltagelse i ESL Pro League, hvor der dog fortsat er lang vej til slutspillet. Herefter skal de møde taberen af kampen Liquid - Space Soldiers som bestemt giver dem mulighed for at gå videre til den afgørende kamp om en plads i slutspillet. Til sidst venter Astralis eller SK Gaming dog med stor sandsynlighed i den afgørende kamp.


496
Nordic
1599 kr.
706
Nordic
1489 kr.
410
Nordic
699 kr.
10
gg
100 kr.
7
x-bet.co
100 kr.

OpTic Gaming startede ud på Mirage som var deres eget valg og vandt denne overbevisende med 16-7. Herefter var det Inferno som danskerne ikke har vist meget på indtil i dag, da det blot var blevet til 7 runder efter 2 kampe på mappet. OpTic Gaming fik dog en rigtig god start på CT sidden og gik til halvleg med 9-6, for herefter at vinde pistol runden som T og kunne lukke kampen 16-14. 

Af andre spændende kampe kan det nævnes at Heroic spiller fra kl. 19:15 imod Cloud9 for deres videre overlevelse i turneringen. Hvis det lykkedes Heroic at komme forbi amerikanerne på hjemmebane, så venter vinderen af mousesports og NRG for en plads i slutspillet.

Den helt store kamp i dag er dog opgøret imellem Astralis og SK Gaming som spilles kl. 00:00.