Så lykkedes det drengene fra OpTic Gaming at få deres første win, og det var endda en super vigtig en af slagsen. Dette win sikrer dem den videre deltagelse i ESL Pro League, hvor der dog fortsat er lang vej til slutspillet. Herefter skal de møde taberen af kampen Liquid - Space Soldiers som bestemt giver dem mulighed for at gå videre til den afgørende kamp om en plads i slutspillet. Til sidst venter Astralis eller SK Gaming dog med stor sandsynlighed i den afgørende kamp.


369
Paracon
699 kr.
39
PUBG
110 kr.
609
Acer
3180 kr.
619
Paracon
699 kr.
52
The
302 kr.

OpTic Gaming startede ud på Mirage som var deres eget valg og vandt denne overbevisende med 16-7. Herefter var det Inferno som danskerne ikke har vist meget på indtil i dag, da det blot var blevet til 7 runder efter 2 kampe på mappet. OpTic Gaming fik dog en rigtig god start på CT sidden og gik til halvleg med 9-6, for herefter at vinde pistol runden som T og kunne lukke kampen 16-14. 

Af andre spændende kampe kan det nævnes at Heroic spiller fra kl. 19:15 imod Cloud9 for deres videre overlevelse i turneringen. Hvis det lykkedes Heroic at komme forbi amerikanerne på hjemmebane, så venter vinderen af mousesports og NRG for en plads i slutspillet.

Den helt store kamp i dag er dog opgøret imellem Astralis og SK Gaming som spilles kl. 00:00.