Det bedste hold i Danmark, Astralis, er i øjeblikket også det bedste hold i hele verdenen. Det afslører CS:GO ranking der senest er opdateret 7. maj, efter turnering i IEM Sydney.

Astralis formåede at gå hele vejen til finalen, hvor de mødte FaZe med danske Finn "Karrigan" Andersen som kaptajn, og her var det den tidligere Astralis spiller, der trak det længste strå. FaZe endte nemlig med at vinde finalen mod Astralis.

Kampen endte med 3-0 til Faze, og selvom det ligner en sikker sejr, så var det langt fra tilfældet. Alle Maps var nemlig yderst tætte, hvor de to hold også måtte ud i forlænget spilletid på de to første maps.

Første map på Cache endte med 19-17 til FaZe, mens FaZe ligeledes vandt efter dobbelt overtime på Overpass med cifrene 22-20. Tredje og sidste map var Train, som FaZe blot vandt med 16-14. Det var altså tre yderst tætte maps, og det var en kamp, der havde potentiale til at gå ud i alle fem maps.

Astralis i storform for tiden

Selvom det ikke blev til endnu en titel til Astralis under IEM i Sydney, så kan de danske CS:GO drenge glæde sig over, at de har virkelig meget tur i den for tiden. Efter Magnus "Kjaerbye" Kjærby skiftede til North, er det stort set kun gået frem ad for Astralis.

De hentede nemlig "Magisk", som har vist sig at være storspillende sammen med resten af sine holdkammerater, efter de virkelig fik spillet holdet sammen.

Oddsene på Astralis falder også i takt med, at de vinder flere og flere kampe, så hvis man skal have et højt odds på Astralis i de kommende turneringer, så er det ved at være tid til at spille dem, inden de falder for meget.


En af de største årsager til dette er, at Astralis kørte alt modstand over, da de deltog i Dreamhack Masters i april måned. Her var Astralis nærmest uovervindelige, og de tog da også ganske sikkert den samlede sejr, da de besejrede Na'Vi med 2-0.

Med den flotte titel og trofæet, fulgte der også en præmiesum på hele $100.000. Det er dog ikke i nærheden af den præmie, som Astralis fik, da de for snart halvandet år siden vandt deres første Major, som sikrede dem dem hele 3.5 mio kr.

Spillerne hos Astralis får en længere pause til at restituere og slappe af, da de først skal i aktion igen d. 15. maj. Her møder de et andet dansk hold, OpTic i Pro League Sæson 7 finalerne. Selvom Astralis er verdens bedste hold, er de ikke blevet gjort til store favoritter mod landsmændende.

Astralia står i skrivende stund til odds 1.28, mens OpTic ligger i odds 3.30. Kampen er en BO1 (Bedst ud af 1) og det er kvartfinalen. Kampene kan naturligvis følges live som altid via twitch eller HLTV. Den er programsat til at starte kl. 20:30, men der plejer ofte at være forsinkelser grundet de andre kampe, og den starter formentlig tættere på 21.00 end på 20:30.


485
Nordic
1489 kr.
267
Nordic
1449 kr.
321
Nordic
1599 kr.
271
Nordic
699 kr.
204
Nordic
1099 kr.