Så er det atter blevet tid til CS:GO i absolut verdensklasse, når ESL Pro League Season 7 finalerne finder sted i Dallas, USA. Der er hele 750.000$ på højkant til turneringen, hvilket er blandt årets største præmiepuljer indenfor CS:GO. 

Blandt de deltagende hold i turneringen finder vi rigtig mange spændende set med danske øjne, da både Astralis, OpTic Gaming, Heroic og FaZe deltager i turneringen. Astralis spiller i øjeblikket noget af det absolut bedste CS vi har set dem spille i meget lang tid, og vi kan godt tillade os at have høje forventninger til danskerne før turneringen. 

Kampene spilles fra kl. 17:00 dansk tid, og ud til omkring 03:00. Hvilket i forhold til os i Danmark er ganske tæt på at være perfekt. Astralis møder OpTic Gaming allerede i første kamp, som grundet alle de danske spillere alligevel er ret spændende, men på papiret er Astralis kæmpe favoritter. 

Astralis giver blot 1,25 igen imod OpTic Gaming, imens der er odds 2,8 på at Astralis vinder hele turneringen, bets er fundet hos GG.bet

Programmet for turneringen kan findes herunder: