Mange er af den overbevisning at alle gamerne blot er en flok monstre der lever indenfor hele året rundt, og ikke sætter pris på grillmad eller en god sommerbuffet når først solens stråler kigger frem. Det er dog ikke helt sandt, da den moderne esports udøver eller atlet oftest også er en relativ social person og sagtens kan mødes omkring sommerens hyggelige arrangementer. Det kan godt være at den ellers ganske lækre sommersalat ikke bliver rørt så meget som den burde i dette selskab, men udendørs aktiviteter og hygge er fortsat en stor del af esport.

Der er en ret stor forskel på de personer som dyrker esport og dem der dyrker ”gaming”. Gaming er i højere grad forbundet med mange timer inden døres og uden nogen speciel form for kontakt med andre, imens esport oftest er en holdsport og det er derfor vigtigt at kommunikationen er på plads og det gøres bedst igennem hyggelige arrangementer som en sommerfest eller lignende hvor man kan få lov til at se ens holdkammerater på en anden måde en den man er vand til igennem ets headset foran computeren til ets yndlingsspil som CS:GO eller League of Legends.

Sommeren er oftest også en periode hvor der er indlagt pause i mange af de store ligaer og turneringer, således at spillerne også kan få en velfortjent ”ferie” fra deres arbejde, selvom de nok alligevel oftest bruges på at spille. Den største pause for CS:GO spillerne er dog placeret omkring julen hvor der godt kan være hele 4 uger uden en eneste større turnering, men League of Legends som selv ejer den største turnering for de professionelle har indlagt et par gode velfortjente pauser i perioden.


33
Farming
223 kr.
212
PUBG
110 kr.
91
F1
252 kr.
26
Dakar
268 kr.
25
Forza
395 kr.