Det bliver mere og mere almindeligt at lave en virkelig cool custom belysning i din computer, som gør at den ikke ligner alle de andre når i mødes til LAN næste gang. Computerne bygges både med lys i selve hardwaren som, hvor der kan være en lampe med sensor bygget ind. Et alternativ er belysning som i forhold til kabinettet er en udendørs sensorlampe således din computer virkelig kan vise sig frem.

Belysningen i grafikkort er ganske almindeligt, men du har en kæmpe kasse i form af dit kabinet hvor det er optimalt at købe light strips i en RGB udgave som gør det muligt for dig at skifte rundt imellem farverne, såfremt du er den virkelige flashy type. De fleste forsøger at få udendørsbelysningen på kabinettet til at matche de andre farver som et setup måtte have, og her er det især rødt og blå som går igennem ved mange setups. Så kan man have alt fra headset, mus, tastatur og PC i den nøjagtig samme farve.

Der er også andre som blot forsøger at få så mange fede farver som muligt klemt ind i deres setup for at have noget så specielt som overhovedet muligt. Her får den ofte gas med en lang række ekstra blæsere og andet lir, der går at hele dit gamer rum vil blive lyst op ved opstart af din computer.

Alt belysningen er ganske billig til din stationær, og du kan købe RGB setups fra blot 100 kr. som du så bagefter selv kan sætte op. Det er dog værd at overveje om du ikke skulle benytte en udendørs sensorlampe til belysningen udenfor kabinettet, således du kan slå det fra hvis du ikke skal blindes midt i et vigtigt game.


125
Battlefield
368 kr.
106
Call
365 kr.
25
Forza
395 kr.
91
F1
252 kr.
33
Farming
223 kr.