Astralis fortsætter den gode stime ved IEM Sydney, tiltrods for at kampen imod NRG var langt mere spændende end man havde ønsket sig. Det var da også tydeligt at NRG kom forberedt til kampen og kendte mange af danskernes setups på Overpass, men det lykkedes fortsat danskerne at vinde i overtime. Efterfølgende spillede danskerne imod mousesports, en kamp som de vandt ret overlegent og giver for alvor troen på at Astralis kan genskabe succesen fra forrige weekend.


424
Nordic
699 kr.
727
Nordic
1489 kr.
510
Nordic
1599 kr.
19
gg
100 kr.
23
x-bet.co
100 kr.

Torsdag kl. 11:00 skal Astralis spille i mod fnatic i upper bracket finalen for deres gruppe. Et matchup som Astralis ikke har tabt ved de sidste 6 spillede maps mod svenskerne. Dog er begge hold allerede sikret en plads i slutspillet, men der spilles i stedet om hvorvidt man skal starte fra kvartfinalen eller kan gå direkte ind i semifinalen.

Danskerne er kæmpe favoritter til sejren og der er blot odds 1,2 på et dansk win. Der er tilgengæld noget mere værdi i et 2-0 win til Astralis, der indkasserer hele 1,80 gange pengene igen. Med tanke på at fnatic ikke engang har kunne vinde på Mirage den sidste gang de har mødtes gør det til et spændende bet. Du kan se alle bets HER hos GG.bet

Ret overraskende er det Renegades og TyLoo som står i den anden upperbracket finale, og FaZe samt Cloud9 er henvist til lowerbracket. FaZe har især haft det hårdt og tabet af Olofmeister gør ondt på holdet.

Du kan se kampen på stream herunder: