Mandag kl. 10 åbnede det officielle billetsalg til dette års BLAST Pro Series i Royal Arena og allerede efter et par timer var mere end halvdelen af billetterne afsat til den stort opsatte internationale esports-event, der igen i år vil byde på Counter-Strike i verdensklasse foran mere end 12.000 tilskuere.

Alle pladser på gulvet, hvor de mest dedikerede fans vil befinde sig, blev revet væk som det første, og kl 13 lød meldingen på, at flere af de andre sektioner nærmer sig røde lamper.

Om det er det faktum, at de danske superstjerner fra Astralis kan opleves live på dansk grund, eller om det er den generelle stigning i interessen for esport som liveunderholdning er svært at sige, men billetsalget går i år endnu hurtigere end til premiere-eventen i 2017.

Jordi Roig, Executive Producer på BLAST Pro Series, fortæller:

Vi kan virkelig mærke, at det store arbejde der er gjort for at fremme esporten som folkelig live-underholdning gør en forskel. BLAST Pro Series er lavet i et format, der på alle områder har live-tilskueren i centrum, og i en form, der både forkæler hard core fans og inkluderer alle nysgerrige, som kun har stiftet bekendtskab med esport i en mere perifer form.

Kunne fylde Royal Arena både 2 og 3 gange

De første timer af billetsalget viser en markant stigning i interessen, og der er ingen tvivl om, at vi kommer til at melde udsolgt langt hurtigere i år end til premieren sidste år. BLAST Pro Series er med afstand den største live esport-event på dansk grund, men bedømt ud fra forhåndsinteressen og salget her til morgen, kunne vi fylde Royal Arena både to og tre gange i år, fortæller Roig, der sagtens kan finde årsager til populariteten:

For det første er BLAST-universet en markant nyskabelse indenfor både live-underholdning generelt, og esport især. Lige fra kommunikationen omkring eventen, inddragelsen af digitale og sociale medier, måden vi bruger tiden og formidlingen i selve arenaen er det her konkurrence-underholdning i verdensklasse.

Vi kan længe inden turneringen finder sted offentliggøre hvilke hold, der kan opleves live, formatet inddrager tilskuerne i langt højere grad end ellers set og vi arbejder sammen med de dygtigste producere og afviklere i et setup, der matcher de største koncerter og underholdnings-shows. Det er hele essensen i BLAST Pro Series; med afsæt i alt, der er skabt af esportens ildsjæle åbner vi dørene for et nyt publikum, der forventer at blive forkælet og opleve noget unikt. Dét gør man til BLAST Pro Series, og turneringen i år bliver endnu større end rekord-showet sidste år.

Skal du nå at sikre dig biletter til eventet kan de købes: HER