Så er det ved at være tid til endnu en omgang Farming Simulator, men hvornår udkommer Farming simulator 2019? Det er som sædvanligt 2019 udgaven som lander i Danmark og resten af verden fra d. 20 November (Ja du skal altså vente lidt endnu). Men tro mig, det er det hele værd. Farming Simulator 2019 samler op hvor 2017 udgaven den slap, og hvorfor mangler der så en udgivelse ind imellem? Jamen det gør der faktisk heller ikke, for Farming Simulator 2018 var nemlig mobiludgaven af 2017 spillet. På nøjagtig samme måde som at Farming Simulator 2020 vil være det af den nye udgave.

KØB DET HER (223,-)

Senest video omkring FS 2019!

Se en af de første officielle trailers til spillet.

Vi starter lige ud med en lækker trailer af spillet, som blev udgivet tidligere på året og satte hele stemningen for det nye spil. Et spil som forresten blot koster 35€ og selvom fans af denne titel ville købe spillet uanset om det kostede 250 eller 400 kr. så holder de fast i en ganske fair prissætning.

Hvis stemningen ikke allerede var sat efter sådan en flot lille teaser så blev den det ihvertfald med trailer nummer 2 (Du kan se den herunder). Her blev sløret nemlig løftet for branded John Deer der også bruges som cover for det nye spil. Denne trailer viser også introduktionen af heste i spillet, og ligeledes blev det offentliggjort at du selv kan BYGGE DIN FARM. Jep nu behøves du ikke længere at finde dig til rette med de placerede bygninger og til tider ret dumme planlægninger der var omkring avl af grise eller køer, nu kan du helt selv indrette din farm som du ønsker det.

Vi glæder os til at der komme endnu flere nyheder omkring spillet som først lanceres om ca. 3 måneder, så derfor må vi forvente at blive præsenteret for endnu en række opdateringer og features som bliver en del af spillet. 

Vi vil selvfølgelig forsøge at holde denne artikel opdateret såfremt der kommer nogle store opdateringer til spillet som skal med her i artiklen.

Der er selvfølgelig ikke tale om i den fysiske verden, men i den virtuelle af slagsen. Der er heller ikke tale om at du skal ud og opsætte en Plantekasse, nej du skal i gang med at drive det helt store landbrug ved hjælp af de største og nyeste maskiner indenfor landbrugsverdenen når den nye PC udgave af farming simulator udkommer senere på året. Det er selvfølgelig farming simulator 2019 der er tale om, og spillet står til udgivelse henover sommeren 2018. Der er en lang række af nye ting på vej, og grafikken er som altid blevet finjusteret så den nu er endnu bedre end sidst.

Farming Simulator har en meget stor fanbase og er alt det som CS:GO, League of Legends og PUBG ikke er, men tiltrækker fortsat mange af de samme spillere til sig. Så gør din plantekasser klar og sæt dig op i den store traktor.


187
gg
100 kr.
1087
Nordic
1489 kr.
843
Nordic
1599 kr.
169
x-bet.co
100 kr.
671
Nordic
699 kr.