Samlino.dk hjælper dig til at finde frem til det hurtigste og billigste bredbånd, så du kan game uden irriterende forstyrrelser og afbrydelser.

Der er ikke nogen grund til at være den bedste til spillet, hvis din internethastighed ikke står mål med dine evner. Men hvor det tidligere var en jungle at finde frem til den højeste hastighed til den bedste pris, så har Samlino.dk i dag gjort det så nemt, at det kun tager under et minut at finde det helt rigtige internet.

Og for den gennemsnitlige bruger betyder det en årlig besparelse på 1.200 kroner.

  • Uanset hvad dit behov er, så kan det altid svare sig at sammenligne de forskellige tilbud fra de forskellige udbydere og ved at gå ind på Samlino.dk, tager det under et minut at finde ud af, hvilket selskab der kan levere den bedste hastighed til prisen på din adresse, siger Kristian Pitzner-Jørgensen, der er administrerende direktør i Samlino.dk.

Brug under ét minut på at at finde den bedste hastighed til den bedste pris her

Samlino.dks 5 gode råd til at finde det bedste internet til gaming

  1. Gå så vidt muligt efter fibernet, hvis du kan få det på din adresse. Det er mere stabilt, og hastigheden bliver ikke påvirket af flere brugere
  2. Brug kabel fremfor wifi, så du undgår et spild på hastigheden
  3. Hvis du gerne vil hoste spil, skal du være opmærksom på at du har brug for en høj hastighed på upload
  4. Undgå mobilt bredbånd. Det er ustabilt, og du ender hurtigt med at bruge al din data.
  5. Hvis i er flere, der bruger den sammen forbindelse, så sæt begrænsinger på routeren, så hele hastigheden bliver trukket af en enkelt computer.

Fakta om Samlino.dk

1. Samlino er en af Danmarks største online sammenligningstjenester.

2. Rådgiver dig om de billigste bilforsikringer, mobilabonnementer, bredbånd og a-kasser.

3. På få sekunder sammenligner Samlino priser fra en lang række udbydere, så du lynhurtigt får det bedste tilbud til dig og dine behov.

*Artiklen er lavet i samarbejde med Samlino.dk