I går gik starten på Copenhagen Games 50.000 kr. store PUBG turnering. Vi har mere eller mindre alle de bedste danske spillere med i turneringen, da spillerne som normalt spiller på de internationale hold har slået sig sammen og dannet nogle stærke mix hold.


424
Nordic
699 kr.
510
Nordic
1599 kr.
727
Nordic
1489 kr.
19
gg
100 kr.
23
x-bet.co
100 kr.

Forinden turneringen var EnergeticTurtle ikke bange for at påtage sig favoritrollen, noget som de på førstedagen også viste frem hvorfor. Turneringen oplevede et par mindre tekniske problemer på førstedagen, men tidsplanen blev holdt rigtig fint, og derfor kan vi også forvente at vi allerede omkring kl. 17:00-18:00 vil have fundet frem til en vinder i dag. Det største problem for turneringen har indtil videre været det meget skuffende antal viewers som fulgte turneringen på dag 1. På førstedagen var det i lange perioder svært blot at komme over de 150 viewers, tiltrods for at vi har samlet Danmarks bedste hold, og har et par dygtige kommentatorer i form af Jafetsim og Toby

Af de deltagende hold så er det drengene fra SoA som har haft sværest ved at komme i gang, og de er derfor helt nede på en 9 plads med relativ langt vej op til de forreste hold. Det samme gør sig lidt gældende for Kamel-Rytterne der blandt andet stiller med PONYRIDEREn og ZiphoN, som i øjeblikket er nede som nr. 7. Den største overraskelse kommer nok i form af Sørby Sector5 som i øjeblikket deler Copenhagen Flames på førstepladsen og De Uheldige Helte på 3 pladsen. Den samlede stilling kan i se herunder, og længere nede finder i stream til dagens finale, som har start fra kl. 13:00.

Interview med PONYRIDEREn

Hvordan står det til ved Copenhagen Games?

Vi går ind i dag 2 af pubg eventet, humøret er rigtigt højt. Det super fedt at møde alle de menneske man kun kender på ingame navne! Flames og de unge knægte fra sørby esport ser ud til at løbe med det hele, de viser imponerende spil!

I er som sagt nede med en del point til de førende hold, kommer det til at ændre noget i jeres spillestil?

Vi kommer til at spille den lidt mere yolo stil end vi har gjort indtil videre. Jeg personligt har haft et super dårligt event, død 4 gange i rotation samt 3 seater bug. Håber på en bedre dag 2!