Får bingo dig til at tænke på en flok bedstemødre i det lokale forsamlingshus? Så er du næppe den eneste. Der er imidlertid mange forskellige former for bingo og bingoarrangementer for folk i alle aldre, så læs med her, hvis du vil have sjov med bingo.

Den klassiske bingo-onsdag

Det lyder måske som lidt en kliché, men faktum er altså bare, at rigtig mange ældre mennesker nyder at mødes til bingo i forsamlingshuset eller den lokale sportshal. Og selvfølgelig kan du tage til bingo med din bedstemor i forsamlingshuset og nyde noget kvalitetstid med hende. Det er hyggeligt og sjovt, og der er helt sikkert kaffe og kage i lange baner. Det er en klassiker, der aldrig går af mode, og det er uden tvivl en god måde at have en hyggelig stund med dine bedsteforældre på. Måske er I endda heldige at rende med den store hovedgevinst, og uanset hvad, har I i hvert fald fået et fælles minde, som I kan se tilbage på sammen. Det vil din bedstemor uden tvivl elske, og du vil bestemt også.

Bingo i fjernsynet og på nettet

Er du mere til at hygge derhjemme med bingo, kan du se diverse bingoprogrammer i fjernsynet, hvor du selv kan spille med hjemmefra. Det kan gøres til en hyggelig familieaktivitet, hvor store såvel som små kan være med. I stedet for at se en film, kan I for eksempel vælge denne aktivitet en fredag aften – på den måde sidder man ikke fuldkommen passivt og lader sig underholde, men kan faktisk spille med og være en del af underholdningen selv. Desuden er der flere hjemmesider, der tilbyder at spille bingo på nettet. Eksempelvis på ahabingo kan man spille bingo derhjemme på sin computer og vinde alverdens forskellige præmier. Der er altså også muligheder nok, hvis du foretrækker at spille bingo hjemme fra din sofa fremfor i eksempelvis et forsamlingshus. Og hvis du stadig gerne vil have bedstemor med, inviterer du bare hende over til middag og bingo i fjernsynet.

Bingo på barer og diskoteker

Hvis du er til sjov og ballade og fest i lange baner, kan du også vælge at spille bingo på din lokale bar. Mange forskellige diskoteker og barer har bingoarrangementer, hvor du kan vinde drikkevarer til byturen eller andre lækre præmier, som du kan tage med hjem. Det er uden tvivl en anderledes måde at spille bingo på, men det kan være rigtig sjovt, og det er bestemt en god måde at starte aftenen med sine bedste venner på. Det står i skarp kontrast til den klassiske bingoaften i forsamlingshuset, og din bedstemor vil sandsynligvis ikke med, men det kan alligevel være virkelig sjovt og underholdende, så hvis du er klar på sjov med bingo, er det altså også en mulighed. Hvordan de forskellige barer spiller bingo varierer naturligvis, og i mange tilfælde er bingoarrangementet kombineret med flere andre spil og konkurrencer, som kan starte festen og få folk i stemning. Tag et kig på dine lokale barer og diskoteker, hvis du er interesseret i at prøve at spille bingo på en sjov og anderledes måde.


407
Nordic
699 kr.
701
Nordic
1489 kr.
490
Nordic
1599 kr.
9
gg
100 kr.
5
x-bet.co
100 kr.