Dette års WESG har fået en lidt uheldig start, som desværre har trukket rigtig mange overskrifter på en lang række internationale medier. WESG afholder et af årets største CS:GO turneringer, med hele 9 mio. danske kroner i præmiepuljen. 


407
Nordic
699 kr.
701
Nordic
1489 kr.
490
Nordic
1599 kr.
5
x-bet.co
100 kr.
9
gg
100 kr.

Men da holdende ankom til deres hotel i weekenden, var det ikke ligefrem luksus som mødte verdensstjernerne. Nej det var simpelthen et marerids hotel af en anden verden, eftersom at det officielle WESG hotel kort forinden, måtte meddelle at der ikke var plads til spillerne. Herunder ser i et par af billederne som mødte spillerne:

Arrangørerne har dog skaffet adgang til et nyt hotel her dagen før turneringsstart, og I nat kl. 04:00 spilles de første kampe, som desværre ikke tæller danske hold. Derimod har vi to danske kommentatorer med, da vi både har Anders Blume og Niels Topp i Kina. WESG er i modsætning til andre turneringer bygget omkring nationalitet, og det er blandt andet også derfor at vi ikke ser hold som FaZe i turneringen. Af de mere prominente hold kan vi nævne: SK Gaming, fnatic, Cloud9 og EnVyUs.

Du kan følge turneringen fra en lang række af streams men den herunder er den officielle for CS:GO: