… er det for godt til at være sandt? Det er faktisk sandt: Hvis du køber en brugt gaming-computer, får du samme høje kvalitet men til den halve pris. Virksomheden Refurb har specialiseret sig i at indkøbe brugt it-udstyr af højeste kvalitet fra store virksomheder i Danmark. Refurb renoverer it-udstyret og sælge det til genbrug til private kunder, der ønsker høj kvalitet til den halve pris.

Vidste du at….

  • Elektronisk affald står for 70% af vores giftige affaldsstoffer
  • Der produceres ca. 50 mil. tons affald hvert år fra elektronik
  • Kun 12% af dette genbruges
  • Den gennemsnitlige levetid for en computer var i 2015 på 2 år – i 1975 var det 6 år.
  • 90% af indmaden i en computer, telefon eller lignende kan genbruges direkte.
  • Det kræves 21 kg kemikalier og 1,5 tons vand for at producere én computer og skærm.

Produkter i høj kvalitet
Din næste gaming-computer skal selvfølgelig være af den bedste kvalitet, samtidig skal du helst have den til en yderst favorabel pris. Det kan være en udfordring – men heldigvis ikke en modsætning, hvis du køber en genbrugt computer. Den danske virksomhed, Refurb, er eksperter i at opkøbe velkendte kvalitetsmærker som HP, Dell, Apple og Lenovo fra erhvervslivet. Refurb modtager de brugte computere, sletter alle data på computeren, renoverer den og opgraderer den med det nyeste software. På den måde er du sikret en genbrugt maskine i høj kvalitet, men til den halve pris af hvad en ny tilsvarende maskine koster. Du vil vinde økonomisk, og samtidig være i stand til at spille alle de spil, du ønsker.

Markant færre reklamationer

Mange forbinder genbrugt it-udstyr med en ringere kvalitet end nyt it-udstyr, men det er en forkert antagelse. Hos Refurb oplever man en reklamationsrate på 8% - hvorimod reklamationsraten for nye er på hele 18% ifølge amerikanske Consumer Report.

”Alt elektronik kan drille, så det er umuligt helt at undgå, at nogle computere vil vise fejl. Når vi så oplever markant færre reklamationer end på tilsvarende nye varer, er årsagen ganske enkelt, at en genbrugt computer er blevet anvendt og testet over en længere periode”, fortæller salgs- og marketingschef hos Refurb, Peter Hove.

Foto: Datasletning hos Refurb (foto hentes på: https://cdn.refurb.eu/Images/InfoPages/presse/fotos/refurb_datasletning.jpg)

Foto: Datasletning hos Refurb

Genbrugt it-udstyr fra Refurb kommer i kærlig behandling hos virksomhedens specialiserede teknikere, som renoverer og opgraderer udstyret med det nyeste software. Derudover fjernes de ”børnesygdomme”, som mange PC’er, mobiler og tablets er født med fra fabrikkens side. Samlet set får du altså et velfungerende stykke hardware, der er direkte klar til brug.

www.refurb.dk kan du udover gaming-computere også finde store besparelser på din næste mobiltelefon mobiltelefon, tablet tablets, eller tilbehør. tilbehør

Genbrugt IT er klogt ITIt-udstyret, du finder på www.refurb.dk, har typisk haft en levetid på 2-3 år, og det kan sagtens leve mindst lige så længe derefter, når det har været gennem Refurbs kyndige hænder. Noget udstyr har naturligvis fået ridser mv., som ikke kan fjernes, men som ikke går ud over funktionaliteten. For at forventningsafstemme med virksomheds kunder arbejder Refurb ud fra tre grades: A, B og C. A-varer er i meget god stand, mindre ridser kan forekomme, og Refurb garanterer 70 % batterikapacitet. B-varer er it-udstyr i rimelig stand, men her vil der forekomme ridser og skrammer, og Refurb kan garantere en batterikapacitet på 50 %. C-varer kendetegnes i modsætning til A og B ved tydelige brugsspor, samt en garanteret batterikapacitet på mindst 30% - typisk mere. Disse varer er det rette valg til dig som vil have en kompromisløs kvalitet til en yderst lav pris. Er du interesseret i at læse yderligere om netop C-varer, så klik her.

Du vil hos Refurb opleve, at du er dækket i samme grad sin ved nykøb. Foruden produkter i høj kvalitet vil du opleve følgende fordele som er sikret ved dit næste IT-køb:

  • 12 måneders garanti
  • 14 dages tilfredshedsgaranti (prøv vareren)
  • 24 måneders garanti – ligesom ved nykøb
  • Gratis fragt – på alle ordrer

Ned med omkostninger – op med den gode samvittighed. Du sparer ikke ”bare” penge, når du køber genbrugt elektronik hos Refurb. Du medvirker også til at spare miljøet for store mængder giftstoffer, der årligt udledes fra elektronisk affald, der smides ud til fordel for nyt.

Det varmer på samvittigheden – og det er helt gratis.


490
Nordic
1599 kr.
701
Nordic
1489 kr.
407
Nordic
699 kr.
9
gg
100 kr.
5
x-bet.co
100 kr.