Så er det alvor for de nye ansigter på North, i aften skal Kjaerbye sammen med hans nye holdkammerater spille deres første kamp i cs_summit turneringen, der finder sted i USA. 


291
Nordic
1489 kr.
184
Nordic
1599 kr.
168
Nordic
1449 kr.
190
Nordic
699 kr.
119
Nordic
1079 kr.

Turneringen har 910.000 kr. på højkant, så der er bestemt også noget at spille for hos de deltagende hold. Listen over deltagende hold er som følger: North, Heroic, SK Gaming, NiP, Cloud9, Liquid, Vega Squadron og Torqued. Turneringen spilles med upper og lower bracket, så alle hold skal tabe 2 BO3 for at være ude af turneringen. 

Programmet for første dag ser således ud: 

Der er umiddelbart en række klare favoritter i hvert game, men det betyder bestemt ikke at overraskelser ikke kunne finde sted. Eksempelvis har Team Heroic vist rigtig gode takter på det sidste, så et odds 3,09 på at de laver en overraskelse mod major vinderne, var måske ikke dumt, såfremt man holder med de danske hold. 

Der er dog kommet lidt grus i maskineriet lige op til turneringen i USA, da man offentliggjorde tilføjelsen af RUBINO til Heroic, som erstatning til es3tag. Tidspunktet er ret spøjst, da spilleren nu skal forsøge at holde fokus henover weekenden, for så at sætte sig på bænken når de kommer hjem.

Odds er fra GG.bet som er sponsor for North