Astralis offentliggjorde tidligere i dag, at deres nye femte mand på holdet bliver Emil "Magisk" Reif. Han kommer fra den amerikanske organisation Optic Gaming, der havde opbygget et europæisk hold med flere store navne. Det var ikke muligt for Astralis at få Emil til holdet helt gratis, og det menes at have kostet organisationen en lille million at få kontrakten i hus. 


119
Nordic
1079 kr.
190
Nordic
699 kr.
168
Nordic
1449 kr.
291
Nordic
1489 kr.
184
Nordic
1599 kr.

Det nye hold har ganske kort tid til at blive klar til deres første optræden, da de allerede fra d. 17 februar deltager til StarSeries. Her vil de spille imod hold som SK Gaming, FaZe, Cloud9 og fnatic, så det helt nye hold vil blive målt op i mod de allerstørste efter blot 4 dages træning sammen. Holdet skal på "alternativ" bootcamp allerede fra i morgen med Kasper Hvidt, så de første dage bruges ikke foran skærmen, selvom det måske var ønsket hos spillerne selv. 

Det er derfor svært, at have de helt store forventninger til holdet før StarSeries, og for den sags skyld også IEM Katowice, som spilles blot ugen efter igen. Så er man Astralis fan, skal man altså ikke tabe modet, selvom holdet kommer til at se dårligere ud end normalt til disse events. Men med tanke på Majoren i januar, så er alt vel bedre?

Danny “Zonic” Sørensen, træner i Astralis:

- Emil er en af de mest talentfulde spillere i verden, og udover at være en super sympatisk fyr, passer han også spillemæssigt perfekt ind i den måde, vi gerne vil spille i Astralis. Han har allerede bevist, han kan levere på allerhøjeste plan og jeg er sikker på, han vil udvikle sig endnu mere i de rammer, vi arbejder under i Astralis. Han har potentiale til at blive en af de allerbedste i verden, og det bliver han hos os, hvis vi gør tingene rigtigt.
- Vi var overraskede i fredags, da Markus lidt ud af det blå sad med en anden trøje på, men kulturen i Astralis og RFRSH er, altid at være grundigt forberedt på alle tænkelige og utænkelige scenarier, så allerede da vi fik nys om skiftet, gik vi i gang med arbejdet for at hente afløseren. Der er altid flere spillere på listen når vi kigger alternativer, men Emil var vores førstevalg til pladsen.
- Han skulle dog løses fra sin kontrakt med Optic, og det har været en process, hvor han selv har været endog kraftigt med til at få tingene løst. Den motivation sammenholdt med hans rå talent er det præcis det engagement og den indstilling, der gør, at vi kommer virkelig stærkt ud af situationen. Vores ambition for 2018 er, at vinde nogle af de store titler og befæste vores position i verdenstoppen og her er kommer Emil med nogle af de kvaliteter, der kan gøre en forskel både her og nu, men i særdeleshed også på sigt.