En professionel League of Legends spiller fra verdens bedste liga, er blevet idømt en bøde på 2750 kr. + 25 timers samfundstjeneste, for at have brugt en konto han oprettede for mange år tilbage i hans MORS navn! :O


119
Nordic
1079 kr.
183
Nordic
1599 kr.
189
Nordic
699 kr.
288
Nordic
1489 kr.
167
Nordic
1449 kr.

Der er tale om spilleren Cho "Mata" Se-hyeong, som spiller for KT Rolster, der i øjeblikket er på en delt førsteplads i ligaen. Selve forseelsen fandt dog sted d. 26 Januar, men Riot Games skulle bruge tid på at finde frem til hvilken esports mæssig straf spilleren skulle have, så han fik i stedet en 30 dages in game ban i mellemtiden.

Straffen har været mild, da man har vurderet han ikke gjorde dette for at tjene penge, eller i et forsøg på at booste en anden konto. Spilleren selv er selvfølgelig ked af straffen, og underskylder overfor hans fans i samme omgang. 

Om det er en fair straf kan nok diskuteres, da en sådan forseelse intet har med konkurrence elementet i League of Legends at gøre, og ligeledes heller ikke har givet nogen økonomisk fordel til spilleren. Men nu tænker alle sig nok om en ekstra gang før de opretter en smurf konto.