Hvis det er sagen, så læs med her.
Uanset om du træner sammen med dit hold, sidder alene eller om gutterne kommer over og spiller Fifa, skal der mad til at få hjulene og bolden til at rulle.
Det er måske ikke madlavning man gider at bruge tiden på så her spiller madlavningsteknikken sous vide lige ind i armene på gamerne. Sous vide er en teknik hvor man tilbereder maden i et vandbad og på den måde sikrer at man aldrig overtilbereder (ødelægger) ens mad.
Her kommer et tip til Chicken Nachos med saftig kyllingebryst som er klar når du er – uden at du skal stå i køkkenet i lang tid og måske overtilberede maden.
Når man har købt sine kyllingebryster, så skal de vakuumpakkes enkeltvis eller i par og tilberedes i sous vide/vandbad ved 60 grader i 1,5-2 timer. Herefter kan de lægges i køleskab eller på frost indtil de skal spises.
Når du er sulten, tager du et kyllingebryst ud af posen og steget det lynhurtigt (10 sekunder på hver side) og skærer det i stykker og fordeler på en gang nachochips oven på. Smid evt. krydderier efter egen smag på og fordel en passende mængde ost over det hele. Varm det i ovnen eller mikrobølgeovnen indtil osten er smeltet.
Du vil ikke fortryde det og vennerne bliver imponeret samtidig med at I kan bruge mere tid foran skærmen sammen.
Vores venner ved Gastrofun.dk har hjulpet os med denne opskrift og vil du gerne læse mere omkring madopskrifter, så kan vi anbefale at tage et kig på siden.
Der er en masse opskrifter og hvis du er til fedtede fingre og lækkert mørt kød, så tjek den her opskrift ud hvor der tilberedes spareribs i cola – ja du læste rigtigt – colaen hjælper faktisk med til at kødet bliver dejligt mørt og saftigt.