Der er efterhånden store chancer for at denne major kommer til at "begynde" for de danske hold, som det var tilfældet ved EPL i Odense. North måtte allerede se sig besejret i går og forlader turneringen 0-3, og har samtidig mistet deres legend status, som nok også gør at vi på sigt kunne komme til at se udskiftninger på holdet.

Men vi har fortsat Astralis med i turneringen, og de spiller deres måske sidste kamp kl. 18:30 i dag, når de møder Cloud9. Det er nemlig sådan at vi i dag kommer til at se både runde 4 og 5, således skal Astralis vinde begge deres kampe i dag, for at komme frem til kvartfinalen og ligeledes bevare deres legend status. 

Det kunne godt blive noget af en udfordring for det danske hold, som mildest talt har set dårlige ud i turneringens start. Vi holder hovedet højt og håber at de danske drenge kan kæmpe sig vej frem til kvartfinalen, og så måske i dagene op til de næste kampe kan genfinde deres gamle form. Såfremt at Astralis vinder over Cloud9, vil de skulle spille igen omkring kl. 23-24.


54
The
302 kr.
377
fnatic
2789 kr.
370
Paracon
699 kr.
40
PUBG
110 kr.
620
Paracon
699 kr.