Majorens anden dag bød på et rent dansker opgør, da Astralis og North ramte ind i hinanden. Det blev en utrolig spændende og tæt kamp der sluttede 16-14 til Astralis, der ellers var nede med 4-11 ved halvlegen.

Udover dette så er favoritterne i form af FaZe, SK og G2 alle videre til tredje dagen med 2-0. Det samme er overraskelsen i form af Quantum Bellator Fire, der dog møder et særdeles velspillende G2 senere i dag. Det betyder så også at vi kommer til at se SK mod FaZe kl. 22:15 i dag. 

North har været heldige med deres lodtrækning til dag 3, hvor de skal op i mod BIG der på anden dagen tabte 1-16 til NaVi, og det bør være en sikker sejer for det danske hold som spiller kl. 21:00.

Astralis spiller kl. 19:45 mod deres tidligere rivaler fra fnatic, der ligesom danskerne kun har spillet en middelmådig turnering indtil videre. Skulle det gå således at Astralis taber til fnatic og North samtidig vinder over BIG, så kan vi risikere at se danskerne ramme sammen i endnu et opgør, der denne gang vil sende det dårligste hold ud af turneringen. Programmet for søndagen kan i se herunder: