Vi har fået overstået den første dag ved denne Major, og det var bestemt ikke noget kønt syn, set med danske øjne. Først var det North der skulle op imod overraskelsen Vega Squadron, som var en lidt "shaky" affære fra start til slut, hvor der blev lavet for mange fejl fra danskernes side, og dueller blev tabt på stribe. 

Herefter fulgte Astralis mod mousesports, som også på papiret var en fornuftig trækning for danskerne. Men Astralis indkasserede dagens klart største lussing, med resultatet 2-16 på Cache. Dupreeh havde allerede før turneringen fortalt at han ville overtage AWP rollen fra device, hvilket da også var tilfældet i kampen som ikke gik deres vej. Device samlede fortsat våbnet op og viste gode takter, så set ud fra denne kamp, bør de nok gå tilbage til deres gamle opsætning, da det ikke virkede som om de nye roller passede nogle af spillerne.

Danskerne var efterfølgende så uheldige at blive matchet sammen til runde to som spilles i dag, og dermed vil et af de danske hold være nede med 0-2 når vi rammer søndag. Så allerede nu har vi ryggen mod muren, selvom begge hold fortsat kan kæmpe sig frem til kvartfinalerne.

Dagens kampe ser således ud:


183
Nordic
1599 kr.
288
Nordic
1489 kr.
189
Nordic
699 kr.
167
Nordic
1449 kr.
119
Nordic
1079 kr.