Der er tale om en betalt annonce/advertorial

Gaming er blevet en stor forretning. Faktisk har det forholdt sig således i mange år. Det betyder også, at det er muligt for dig at tjene mange penge på gaming. Det kan gøres på flere måder, hvorfor der også er gode forudsætninger for, at det er muligt for netop dig, at tjene penge, så du enten kan skabe en yderligere indkomst via din store passion. Så du kan få muligheden for at gøre de ting i livet, som du synes er sjovt. Du kan eksempelvis købe det eller de Segboards i høj kvalitet, som du altid har drømt om.

1. YouTube

Hvis du gerne vil tjene penge på gaming, så er YouTube et godt sted at starte. Du har mulighed for at tjene penge på Google AdSense, der er de reklamer, der vises inden og i løbet af videoerne. Der er rigtig mange gamere, der tjener store summer på at lave videoer til YouTube. De optager deres spil, mens de kommenterer imens. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er den absolut bedste måde at tjene rigtig gode penge på gaming.

2. Streaming (Twitch/Youtube)

Dette punkt læner sig en del af op punktet ovenfor. I modsætning til at lave videoer til YouTube, så foregår det hele live, når du streamer. Her tjener du også penge på videoannoncer, donationer fra dine fans og selvfølgelig også diverse sponsoraftaler, som bestemt også er muligt, når du laver videoer til YouTube. Der er desuden også rigtig mange gamere, der vælger at kombinere at lave videoer og streame på YouTube, hvilket er en god måde.

3. Professionel

Du kan også sigte efter at blive professionel. Det indebærer, at du skal deltage i konkurrencer og dermed også vinde dine penge på denne måde – derfor er det også noget, der kræver, at du er virkelig dygtig til at spille, hvilket ikke er noget, der er nødvendigt i samme grad som YouTuber eller streamer, da det handler mere om underholdningen. Hvis du gerne vil være professionel, så kræver det derfor også, at du vælger at specialisere dig i ét spil.

Det er bestemt ikke nemt

I denne forbindelse skal det gøres klart, at det ikke er nemt at tjene penge på gaming. Det er noget, der både kræver hårdt arbejde og dertil er det også nødvendigt, at du er tålmodig. Det er næppe noget, du får succes med, hvis du forventer, at det er noget, der kommer til at ske fra den ene dag til den anden.


1658
Nordic
1599 kr.
459
PUBG
649 kr.
409
Paracon
589 kr.
752
Ny
449 kr.
546
Paracon
1099 kr.