Det har været kendt blandt en del omkring organisationen at de har været på udkig efter spillere i lang tid efterhånden, men det har været vigtigt at finde frem til de helt rigtig spillere allerede fra start.


288
Nordic
1489 kr.
167
Nordic
1449 kr.
189
Nordic
699 kr.
183
Nordic
1599 kr.
119
Nordic
1079 kr.

Odense Esport er stolte over, at præsentere et helt nyt og unikt line-up i Player Unkonwn’s Battlegrounds, og indehaver af organisationen har følgende at sige omkring tilføjelsen. 

Jens Martinus Pedersen, indehaver af Odense Esport siger 

”Vi har siden august 2017 ledt efter et PUBG set-up, som vi med afsæt i vores Odenseanske rødder, tror på kan begå sig internationalt. Vi har fået mange henvendelser, gode tilbud, men vi har haft is i maven, og selv sammensat præcist det line-up, som vi tror på kan give succes til Odense og Odense Esport.”
”PUBG er en voldsomt interessant spiltitel. Selv i Beta-versionen har det tiltrukket millioner spillere, store præmiepenge og har siden juli kontinuerligt været i top 3 (foran blandt andre CSGO og FIFA) over de mest streamede spil på twitch.tv, som er en online tv-platform med mere end 100 millioner brugere. Og netop det vil komme vores sponsorer til stor nytte og gavn, da det passer perfekt ind i vores overordnede mediestrategi."
”Over de næste 3-6 måneder er der fokus på at udvikle teamet og organisationen omkring. Vi skal spille alle signifikante danske turneringer, og så ser vi på mulighederne for at deltage i internationale turneringer. Jeg tror vi kommer ind i den absolutte danske top i løbet af kort tid. I det spil er det en klar fordel, at vi har minimeret den fysiske afstand og kan træne i Odense Esports lokaler midt i Odense.”

Emil ‘complex1t’ supplerer

Jeg er meget begejstret for aftalen med Odense Esport. Teamet blev fundet gennem Odense Esport, og vi har spillet sammen i en måneds tid, og vi allerede har opnået fine resultater. Jeg glæder mig over, at vi har faciliteter hos Odense Esport som gør, at vi kan udvikle os som spillere såvel som team. Vi har et rigtig stærkt team og tror helt bestemt, at vi kan udfordre toppen af dansk PUBG."

Odense Esport / PUBG Line-up
Jonas ”PlayerJones” Bossen, 18 år
Stefan ”Techniqueee”, 21 år
Mathias “StakeMannn” Seedorf, 21 år
Emil ”complex1t” Jepsen, 24 år

Spillerne er relativ ukendte for de fleste, og det skal blive spændende at se hvad de kan byde op med i forbindelse med de mange turneringer og kvalifikationer som der vil være i 2018.

Derudover er det spændende endelig at se flere af de danske organisationer tage spillet til sig. Copenhagen Flames var hurtige til at samle titlen op, og Singularity har da også fået tilknyttet både MrJacob og RamsessTG. Men derudover er det tyndt hvad angår de etablerede organisationer.