Gruppespillet blev overstået i onsdags og de to danske mandskaber, Astralis og North måtte erkende at de ikke formåede at komme videre til Playoffs, som bliver afviklet i Sparekassen Fyn Arena. Gaming.DK var tilstede på førstedagen i Odense, hvor vi fangede René 'cajunb' Borg til en snak om det hurtige exit.


168
Nordic
1449 kr.
119
Nordic
1079 kr.
184
Nordic
1599 kr.
190
Nordic
699 kr.
291
Nordic
1489 kr.


Et hurtigt exit, hvor i taber både til Misfits og NRG. Kan du give en forklaring på udfaldet her til ESL Pro League.

Forklaringen må være at vi ikke "mødte" op til dette event og måske havde vi undervurderet vores modstandere. Vi gik ind i denne turnering med god selvtillid og havde spillet godt hjemmefra, så vi havde en god fornemmelse i maven. Har ikke rigtig en dybere forklaring må vores hurtige exit.

Misfits og NRG er to hold vi normalt slår og som vi også skal slå. Hvis vi blot spiller 80% af vores niveau skal vi slå dem, men vi spillede ikke engang på 50% af vores niveau til denne turnering. På anden dagen mod NIP og SK Gaming valgte vi lidt anderledes. Vi valgte at spille på noget initiativ, kalder vi det, og vi havde langt større glæde ved vores spil. Det resulterede nok også i at vi performede bedre på anden dagen, men generelt er vi super skuffet. 

Nu nævner du selv at i ikke "mødte" op, er tankerne videre og dette event lagt bag jer?

Vi må bare erkende at vores individuelle niveau ikke har været højt nok til dette event. Vi ramte ikke de skud vi skulle og hvis vi ser på vores stats, kan vi konkludere at vi ikke har spillet som vi plejer at gøre. Det taktisk føler jeg ikke har fejlet, men en anden faktor kan også være at vi vinder 1 ud af 10 gun rounds til denne turnering hvilket ikke gør det lettere. Det er allerede 6 runder vi højst sandsynlig taber grundet det, så den faktor skal vi selvfølgelig også hjem og arbejde videre på.

Hvis vi ser tilbage på dette år, kan i så være tilfredse? 

Personligt er jeg skuffet over dette år. Jeg er skuffet på det punkt at jeg måske havde håbet på at vinde lidt større turneringer. Vi vandt trods alt DreamHack Montreal 2017, men det er også en turnering vi skulle vinde. Jeg ville gerne have haft vundet en major eller en stor turnering, det skal jeg ikke lægge skjul på.

I dag er dagen, hvor vi skal have finalisterne på plads her i Sparekassen Fyn Arena. Første semifinale bliver mellem det svenske mandskab Fnatic og FaZe Clan med Finn 'Karrigan' Andersen i spidsen. Kampen står til at blive skudt i gang klokken 16:00. 

Anden semifinale skal de brasilianske mestre fra SK Gaming tage i mod de uventede semifinalister fra USA, Misfits. Denne kamp forventes at blive skudt i gang klokken 19:50.