Det kan godt være, at både Astralis og North allerede er slået ud af ESL Pro League i Odense, men det betyder blot, at Emil "Magisk" Reif vil have hele Sparekassen Fyn Arenas opmærksomhed, når han og holdet OpTic Gaming skal spille imod fnatic kl. 16:00 i morgen. 


524
Acer
3180 kr.
14
The
302 kr.
321
fnatic
2789 kr.
564
Paracon
699 kr.
305
Paracon
699 kr.

Som den eneste dansker der træder på scenen om fredagen, vil der helt naturligt være et ekstra fokus på ham. Vi håber selvfølgelig, at det kun bliver en fordel for Magisk, at han med mange længder har arenaens klart største opbakning, og ikke bliver en stress faktor, som kommer til at påvirke hans spil. Han får nemlig brug for alt den støtte, han kan få, når holdet skal spille mod nogle af verdens mest vindende CS:GO spillere i form af JW, KRIMZ og flusha.

Det er næsten komisk, når man ser på hvilke spillere, der er gået videre til slutspillet ved ESL Pro League i Odense. Magisk er videre til slutspillet, imens hans tidligere hold North sluttede sidst i gruppen. Friberg, der er holdkammerat med Magisk, er selvfølgelig også videre, imens hans gamle hold NiP er ude som næstsidste i gruppen. Karrigan er sikkert videre sammen med FaZe, imens hans tidligere hold Astralis sluttede næstsidst i gruppe A.

Programmet for i morgen ser således ud: