Longzhu Gamings top laner Kim "Khan" Dong-ha er blevet straffet med et dags ban i den kommende LCK Spring 2018 og en bøde på 1 million sydkoreansk won, som er svarende til 5777 danske kroner, på grund af uprofessionel opførsel i et solo queue game. 

I et solo queue, hvor han var vidste at der var kinesere på hans hold, skrev han "4 chinese can't win" som en sviner til hele hans hold. I Sydkorea er de meget striks med professionnelles opførsel, da de bliver set som forbilleder for seere og fans. Derfor er straffene så hårde i Sydkorea i forhold til EU eller NA med uproffesionel opførsel. 

For to uger siden lagde Longzhu Gaming en video op på deres facebook side, hvor Kim "Khan" Dong-ha undskyldte for hans opførsel. Men denne undskyldning var ikke nok til at Kim "Khan" Dong-ha kunne slippe for straf.

Longzhu Gaming kommer til at spille med deres reserve top laner Kim "Rascal" Kwang-hee i den første kamp i LCK Spring 2018, hvorefter Kim "Khan" Dong-ha vender tilbage til starter positionen. Du kan læse Riot Games opslag her, men det er på koreansk.