Longzhu Gamings top laner Kim "Khan" Dong-ha er blevet straffet med et dags ban i den kommende LCK Spring 2018 og en bøde på 1 million sydkoreansk won, som er svarende til 5777 danske kroner, på grund af uprofessionel opførsel i et solo queue game. 

I et solo queue, hvor han var vidste at der var kinesere på hans hold, skrev han "4 chinese can't win" som en sviner til hele hans hold. I Sydkorea er de meget striks med professionnelles opførsel, da de bliver set som forbilleder for seere og fans. Derfor er straffene så hårde i Sydkorea i forhold til EU eller NA med uproffesionel opførsel. 

For to uger siden lagde Longzhu Gaming en video op på deres facebook side, hvor Kim "Khan" Dong-ha undskyldte for hans opførsel. Men denne undskyldning var ikke nok til at Kim "Khan" Dong-ha kunne slippe for straf.

Longzhu Gaming kommer til at spille med deres reserve top laner Kim "Rascal" Kwang-hee i den første kamp i LCK Spring 2018, hvorefter Kim "Khan" Dong-ha vender tilbage til starter positionen. Du kan læse Riot Games opslag her, men det er på koreansk.


25
Forza
395 kr.
91
F1
252 kr.
33
Farming
223 kr.
26
Dakar
268 kr.
125
Battlefield
368 kr.