Danske Avnqr og BALLOC er netop blevet kåret som 2017 DreamHack vinter champions. Dermed har de vundet 2 level tre hjelme i "guld", samt 2 ASUS computere til en samlet værdi af 22.000 DKK. Finalen spilles en smule anderledes end hvad vi tidligere har set, da der spilles 4 kampe, men det er kun holdenes 3 bedste resultater som tæller.


33
Farming
223 kr.
91
F1
252 kr.
212
PUBG
110 kr.
106
Call
365 kr.
25
Forza
395 kr.

Finalen til DreamHack blev spillet fra kl. 16:00 og det lykkedes danskerne at blive nr. 2 i game 1, hvor de ellers var ude i en 2 mod 1 situation som desværre ikke gik deres vej. De spillede dog rigtig smart igennem hele gamet, og var hurtige til at sikre sig de gode positioner.

I game nr. 2 gik det heldigvis anderledes for danskerne da de endnu engang var ude i en 2 mod 1 situation, denne gang var det dog ikke svært at afslutte den sidste mand som var i vandet til venstre for Polyana.

Danskerne var allerede inden game 3 langt foran de nærmeste konkurrenter i turneringen. Rent faktisk var der kun 2 hold som realistisk kunne nå danskerne på dette tidspunkt. Men eftersom at turneringen spilles i et lidt anderledes format, kan det være svært at bedømme hvor langt der er imellem de forskellige hold.

Herover er stillingen efter de 3 første games. Her skal danskerne altså ud og hente en stor kill streak eller en placering bedre end nr. 5 for at forbedre deres egen position. Så da vi gik ind til game nr. 4 var det egentlig kun Ciggzy og Frosz som med et fuldstændig fantastisk win i game 4 ville have muligheden for at snige sig forbi danskerne. 

I game 4 lykkedes det ligeledes danskerne at få en placering som nr. 2 efter flot spil af BALLOC, således har de en 1. plads og to gange 2. plads, hvilket giver dem det klart bedste resultat samlet.