I den kommende weekend finder DreamHack Winter 2017 sted. 


33
Farming
223 kr.
26
Dakar
268 kr.
106
Call
365 kr.
91
F1
252 kr.
25
Forza
395 kr.

Der er tale om en duo turnering der spilles i FPP mode, men i et helt andet setup end hvad vi normalt ser. Det bliver nemlig således at du fra fredag til søndag kan spille alle de kampe som du overhovedet skulle have lyst til på serverne, men det vil altid være dine 5 bedste kampe som tæller. 

Dermed kan du aldrig trække din egen score ned med et dårligt resultat, men skal i stedet gå efter den absolut vildeste runde med flest mulige kills og givetvis et win også. Dermed vil man nok se folk tage et hav af chancer, da de har mulighed for at spille non-stop frem til søndag. Der vil være præmier til en værdi af ca. 50.000 kr. i forbindelse med finalen søndag.

Af danske spillere som vi har været i kontakt med kan vi nævne PONYRIDEREn der skal spille med Ramses der normalt spiller for Team Singularity. Derudover spiller Avnqr også sammen med Balloc i samme turnering. 

Vi har spurgt PONYRIDEREn hvad han tænker om formatet:

Det jo en casual turnering, så formatet er fint i gruppe spillet, dog synes jeg godt de kunne lave det om til bo5 i finalen istedet for bo3, 1 dårlig runde og du er basicly færdig 🙂.
Hvis det skulle bruges i en turnering der virkelig betød noget, ville jeg ikke gøre det på denne måde nej.

Tror du det får nogen betydning i forhold til jeres performance til Nations Cup?

Slet ikke nej:-) der masser af kampe hele dagen 🙂

Alle turneringer spilles efterhånden som squad, er det forfriskende at spille duo?

Duo er sjov til noget afveksling, og en helt anderledes tilgang til spillet. Bliver du knocket, har du altså ikke 2 til at give dig cover imens den 3 for dig op:-)