PUBG har taget verden med storm, og det allerede inden det overhovedet er udgivet. Dog er vi allerede nu klar med den første nations cup, hvor det er en form for "landshold" der skal dyste mod hinanden.

Turneringen finder sted d. 2-3 December, med i alt 20 deltagende hold fra forskellige lande. Kampene spilles fra kl. 19:00-01:00 begge dage, hvor der skal spilles 8 kampe i alt. Holdende må bestå af helt op til 8 spillere, således er det meget forskelligt om vi kommer til at se de samme 4 spillere både d. 2 og 3.

Det er turneringsafvikleren Auzom.gg der står bag denne turnering, ligesom de også står bag den vel nok største online turnering for de professionelle hold. Det er også Auzom som har udvalgt kaptajnerne for de forskellige nationer der har fået til opgave at udvælge det lineup landet skal stiller med. 

I Danmark er det Martin "Avnqr" Gøth der har fået rollen som kaptajn, og han har dermed skulle finde mindst 3 andre spillere som skulle være en del af det danske hold. Det danske hold består af hele 6 spillere, således får vi en dobbelt udskiftning fra dag 1 til 2. 

Danmark stiller op med følgende spillere:

Avnqr (Dag 1)
balloc
(Dag 1)
FaustoCoppi
(Dag 1+2)
EnergeticTurtle
(Dag 1+2)
Larsen
(Dag 2)
PONYRIDEREn
(Dag 2)

Vi har fået Martin "Avnqr" Gøth til at fortælle hvorfor det netop et blevet disse 6 spillere som bliver en del af det danske hold. 

Avnqr (mig selv)

Kaptajn valgt af Auzom, spillede indtil for nyligt med "Theatre of Mayhem" med diverse resultater. 2nd DUO FPP Gamescom, Top 10 Auzom Season 1, kvalificeret til GLL Weekly finals x3 og IEM Desk Analyst.

Sniper og fragger. Sidst set i yasnaya!

BALLOC

Spillet på blandet hold i EU og NA. Bla. med ATAXIA(Nu FaZe) og Highground(Nu Team EnVyUs). BALLOC er kendt for sit kloge spil og aggressive spillestil og spiller i "front" med EnergeticTurtle.

EnergeticTurtle

Spiller på Method og blev #7 til IEM. Turtle har ligesom BALLOC en aggresiv spillestil og er entry fragger.

FaustoCoppi

Spiller på Digital Chaos og blev #5 til IEM. Fausto spiller meget klogt, er all around på holdet og adapter hvor der er behov.

Larsen

Spiller på Kinguin og er Danmarks nok største PUBG streamer med 500-2k viewers. Spiller all around og kan spille med alle våben. Spiller aggresivt og flanker.

PONYRIDEREn

Spillede indtil for nyligt med "Theatre of Mayhem" med diverse resultater 2nd DUO FPP Gamescom, Top 10 Auzom Season 1 og kvalificeret til GLL Weekly finals x3. Fragger og all around.

"Holdet er sammensat på baggrund af resultater i competitive leagues og turneringer. Derudover er de sammensat så personerne matcher hinanden når det kommer til spillestil."