Det nye eksklusive samarbejde mellem PanzerGlass og danske Astralis, der er ét af verdens bedste hold i Counter Strike blev kickstartet til et særligt Astralis fan event i Fields den 23. november med lancering af den nyeste generation af skærmbeskyttelse: BrandGlassÔ.


184
Nordic
1599 kr.
119
Nordic
1079 kr.
167
Nordic
1449 kr.
289
Nordic
1489 kr.
189
Nordic
699 kr.

Alle fans fik mulighed for at købe den nye skærmbeskyttelse og møde hele Astralis-holdet, inden holdet skal deltage i det store BLAST Pro Counter-Strike event, der afholdes i Royal Arena fra den 24-25. november.

Det vil blive muligt at købe produktet på Wupti.com

PanzerGlass/Astralis-event i Fields

PanzerGlass og Astralis deler passionen for at aktivere og engagere deres fans, og derfor blev det nye produkt Astralis BrandGlassÔ fra PanzerGlass lanceret til et særligt fan event i Fields den 23. november fra kl. 15-17. Eventet i Fields blev afholdt lige inden den store turnering i Counterstrike GO, BLAST PRO, der afholdes i Royal Arena d. 24-25. november.

BLAST Pro er den første live-turnering nogensinde, hvor seks af verdens bedste CS:GO-hold skal dyste i et nyt og medrivende live format, der er designet særligt til spillerne og publikum.

Til PanzerGlass-eventet i Fields var det muligt for fans at møde hele Astralis-holdet og se dem spille det nye unikke PanzerGlass-map live på scenen.

”BrandGlassÔ er den næste generation af skærmbeskyttelse, en ny måde at vise et personligt tilhørsforhold til en sportsstjerne, en virksomhed, et fashion brand eller en organisation, hvis værdier man spejler sig i. Oven i hatten får du en unik beskyttelse af et meget dyrt produkt, fx en ny iphone X.

astralis panzer glas

Michael Brønd, der er Head of Global Marketing hos PanzerGlass

Den nye skærmbeskyttelse bliver lanceret i både Tyskland, Storbritannien, Sverige, Norge, Portugal, Spanien og Danmark. Produktet rammer det danske marked d. 20. november 2017 og kan købes hos udvalgte forhandlere.