Natten mellem lørdag og søndag blev de første 4 af i alt 8 kampe spillet i PUBG turneringen ved IEM Oakland. Vi havde op til turneringen interviewet det danske hold med WookieBookie, Stab og Gustav samt Method, der har danske EnergeticTurtle på holdet. Derudover har vi også FaustoCoppi, som en del af Digital Chaos, og det er altså de to "single" danskere på henholdsvis Method og DG, der fortsat er i spil til medaljerne. Ja rent faktisk så ville EnergeticTurtle og hans hold Method fortsat have haft førstepladsen, såfremt TSM ikke havde vundet det sidste game på dag 1. 

Det mest imponerende må næsten være, at Method også er holdet med flest kills i turneringen efter dag 1, hvor deres win i game 3 med 17 kills selvfølgelig har stået for en stor del af disse. FaustoCoppi kom ellers virkelig stærkt fra start, da de vandt game 1, men havde en ret dårlig game 3.

Herunder kan i se den samlede stilling efter dag 1: 

Hele top 10 har dog fortsat gode muligheder for at vinde turneringen, da et godt game hurtigt kan vende tabellen. Eksempelvis fik Method hele 430 point blot fra deres win i game 3, da sejren giver 260 point, men hertil kommer yderligere 10 point for hvert kill. 

Programmet for i aften starter først kl. 23:00, så det bliver en lang nat hvis du ønsker at følge turneringen til ende.