Det blev offentliggjort igår at Ali "PONYRIDEREn" Bdair og Martin "Avnqr" Gøth, var gået hver til sit, og at holdet Theatre of Mayhem var splittet op. Det hele blev dog offentliggjort i en noget tynd artikel, hvor vi kun fik et enkelt statement fra Avnqr, så der var næsten flere spørgsmål end svar herefter. 

PONYRIDEREn og Avnqr blev for alvor kendte, da de deltog som det eneste danske hold i ESLs PUBG turnering i Cologne. Her spillede de under Copenhagen Flames, men med den store succes som 2. pladsen og de 20.000$ gav dem, var de hurtigt på udkig efter noget større. 

I samme omgang var de også begyndt at spille med Cudtastic og xKriss, som de mødte ved turneringen i Cologne, så de skulle findes en stor organisation, der var klar på at tage deres squad ind. Vi kan også fortælle, at hvis det var lykkedes holdet at kvalificere sig til IEM Oakland, så ventede en af verdens største organisationer med en kontrakt til de fire spillere. Den sidste del gik desværre ikke som ønsket, og det har måske også været en af de væsentlige årsager til bruddet. For at få så mange detaljer på plads som muligt, har vi snakket med PONYRIDEREn omkring bruddet, og hvad fremtiden bringer.   

Det blev i går "offentliggjort", at holdet var splittet op, dog uden at i som spillere selv havde meldt noget ud. Var det som ønsket?

Nej det var lidt en tynd måde at melde vores split, og jeg føler også, at der manglede en del informationer. Jeg har snakket med Martin efterfølgende, og han var heller ikke tilfreds med måden, det blev lagt op på, da der virkelig ikke er nogle problemer mellem os. Først og fremmest meldte Martin ud for længe siden, at han har fået ny stilling på jobbet, så han vil ikke have den tid, som nogen af os andre har. Udover det var der nogle kommunikations problemer imellem en af spillerne og os.

Det blev også meldt ud at holdet Theatre of Mayhem splitter op, betyder det så at dig, xKriss og Cudtastic er færdige?

Som sagt var der problemer med en bestemt spiller, hvilket har været meget demotiverende for os begge 2. Så ja samarbejdet er færdigt.

Er det ikke typisk dansk, at man splitter op efter 1 misset kvalifikation?

Det er vel typisk, men både Martin og jeg har op til kvalifikationen snakket omkring fremtiden for holdet. Det var ikke, hvad vi ønskede, og den dårlige kemi var demotiverende for os begge og så tæt på en IEM kvalifikation, ville det være dumt at finde 2 nye spillere,for at spille dem ind i vores spille stil. Selvom vores online præstationer i forskellige ligaer har været rigtig gode, er vores valg netop truffet på grundlag af, at det mest vigtige på et hold er ´KEMI KEMI KEMI´.

Hvad er dine egne planer indenfor PUBG?

Jamen mine egne planer for fremtiden er, at jeg afventer og ser, hvad der skal ske efter IEM. Jeg ved allerede nu, at der kommer til at ske en masse udskiftninger.

Har vi nok talent i Danmark til, at vi kan se et rent dansk hold? 

Jeg går med tanken om, at lave et rent dansk hold netop på grund af mulighederne for bootcamp osv. Dog er jeg ikke klar over, hvilke talenter vi har herhjemme. Vi har ikke engang en håndfuld, når det kommer til spillere, der begår sig i nogen af de anerkendte turneringer. En ting er at spille public games, en anden er at spille imod toppen af poppen. Spillestilen i form af det taktiske, hurtig beslutninger, placering osv. er helt anderledes, når man spiller imod bedre spillere. 

Ellers er jeg åben for tilbud, og har også været i kontakt med nogle udenlandske hold. Derudover fokuserer jeg bare på at holde mit niveau oppe og at streame noget mere igen.