Så er det i den kommende weekend at verdens vel største PUBG turnering bliver spillet. Siden ESL Cologne er det blevet tydeligt at det er squad FPP som er fremtiden hvad angår esport, og er den udgave som spilles i de største turneringer. I den kommende weekend kommer vi til at se 20 hold kæmpe mod hinanden i en kæmpe turnering, hvor der spilles bedst af 8 games. 


183
Nordic
1599 kr.
167
Nordic
1449 kr.
119
Nordic
1079 kr.
288
Nordic
1489 kr.
189
Nordic
699 kr.

I vores første optakt til turneringen bringer vi et interview med "dansker holdet", i form af Wind and Rain. De rejser til Oakland med hele 3 danske spillere på holdet, og udgør dermed 3 af de 5 danske spillere som deltager til IEM Oakland.

Wind and Rain

  • WookieBookie
  • GustavQQ
  • Stab
  • Tryffeli

Interview med Peter " WookieBookie" Lassen fra holdet WIND AND RAIN.

Det lykkedes jer at blive nr. 2 i den europæiske kvalifikation til IEM Oakland, endda over det stærke aAa hold, hvad gik der igennem hovedet på jer da i havde sikret jer spottet?

Vi var godt klar over vi var en af de stærkeste hold blandt de sidste 20, og efter det tredje game hvor vi vandt med 19 kills blev det gjort klart at vi havde en reél chance for at komme blandt de 4 hold som gik videre til Oakland. Efter sidste game hvor Gustav clutchede og formåede at komme på en 3. plads på trods af at være alene i lang tid gik det endelig op for os at vi var gået videre. Det var temmelig surrealistisk og jeg tror ikke helt det gik op for os hvor stort det egentlig var før vi så det opdaterede scoreboard.


I har valgt at lave en udskiftning på holdet i forhold til kvalifikationen, og har fået plads til endnu en dansker. Kan du ikke præsenterer holdet for dem der ikke kender jer?

Ja vi havde nogle interne problemer på holdet som gjorde at vi fik plads til en ny spiller på holdet. Det blev endnu en dansker, så udover GustavQQ og jeg fik vi så Stab ind på holdet.
For lige at give en kort præsentation af hvem vi er;
GustavQQ er 18 år, bosat i Greve, og har været rank 1 i både solo og squad flere gange. Han droppede ud af Niels Brock for at forfølge en karriere som professionel PUBG spiller.
Så har vi Stab, han er 17 år gammel og bor i Holstebro. Ligesom at Gustav har været rank 1 flere gange, så har Stab det også. Stab har allerede meget erfaring i PUBG på højt plan da han har spillet sammen med mange top-spillere og her på seneste har været stand-in for Method i mange af deres kampe.

TRYFFELI er den eneste ikke-dansker på holdet, han er 23 år og bor i Finland, ligesome de andre, har han også været rank 1 flere gange. Han droppede ud af sit studie efter vi kvalificerede os til IEM.

Og til sidst har vi mig(Wookiebookie), Jeg er 23 år gammel og bor i Herlev. Jeg har aldrig grindet leaderboards helt op til rank 1, men måske nogle har set mig deltage i DPL sæson 1, hvor jeg desværre ikke placerede ret godt haha.

Hvordan ser jeres program ud op til IEM?

Vi har haft meget at tage os af her de sidste 2 par ugers tid, både med ESL såvel som tilbud fra forskellige organisationer. Takket være Wind and Rain såvel som ROCCAT så rejser vi allerede i morgen så vi både slipper for at være jetlag, men også så vi kan få tid til en kort bootcamp inden eventets start den 18. november.

Hvilke forventninger har i til turneringen og jeres muligheder?

Det er svært at have forventninger til et event med så mange gode hold, specielt med et spil som PUBG hvor tilfældigheds-faktoren spiller en stor rolle. Personligt tror vi at en top6 er realistisk. Men vi går ind i det her med en vinder mentalitet og går efter guldet! :)