**Artiklen indeholder sponsoreret indhold

Forestil dig dette scenarie: Du er i gang med et FPS-spil, og kampen om sejren er tæt. Det er et spørgsmål om sekunder, før det hele er afgjort til enten den ene eller anden side. Pludselig får du en fjende på sigtekornet og skal til at affyre, men i stedet for at din computer adlyder, fryser den. Det varer måske ikke længere end 2 sekunder, så er det nok til, at du i stedet selv bliver ramt, og sejren tilfalder din konkurrent.

Lyder dette scenarie bekendt, eller går du med en frygt for, at det sker for dig? Så bare rolig for herunder beskriver vi en række gode tips til, hvordan du kan undgå lag i fremtiden.

1. Opgrader din internethastighed

Hurtigere internethastighed vil optimere ydeevnen, når du gamer online og minimere risikoen for, at du oplever lag. Dette er særligt en god idé, hvis du også er typen, der samtidig med et game, streamer TV fra Netflix eller musik fra Spotify, da disse aktiviteter kan være med til at stjæle den afgørende speed fra dit bredbånd.

Vær på forkant med dette og vælg et internet, der kan understøtte dine behov. Du kan tage et kig på, hvad Waoo tilbyder, der er blevet kåret som Danmarks bedste internet flere år i træk.

2. Tilslut et Ethernet kabel

Hvis du ikke allerede gør dette, så skal du til at komme i gang nu. Du kan få ekstreme hastighedsboosts ved at droppe WiFi og i stedet få dit internet fra et kabel tilsluttet din computer.

3. Indstil det rette level af grafik

En tredje grund til at du kan opleve lag er, at du forsøger at køre en højere grafik i spillet, end dit grafikkort kan trække. Dette vil gøre, at din computer vil skippe billeder for at have lavere frames per second. Dette skyldes ikke dit internet, men er nærmere et lag på skærmen, som du let kan løse i spillets indstillinger.

Hvis du gerne vil have højere grafik, kan du se på nogle forskellige tests her.


291
Nordic
1489 kr.
190
Nordic
699 kr.
168
Nordic
1449 kr.
119
Nordic
1079 kr.
184
Nordic
1599 kr.