FIFA '18 udkom for mindre end en måned siden, og som altid har verdens bedste fodboldspil taget alle fodbold- og gaming fans med storm.

Der er ikke så meget, som er anderledes ved den nye udgave af FIFA - men der er derimod meget, som er blevet forbedret - især grafikken, der i år virker endnu mere autentisk end før. Det er blevet arbejdet videre på Frostbine Engine konceptet, som blev introduceret sidste efterår, da FIFA 2017 blev udgivet. Især spillerne, deres bevægelser, men også fodboldbanen og omgivelserne er blevet væsentligt forbedret grafisk.


25
Nordic
1449 kr.
34
Nordic
699 kr.
18
Nordic
1599 kr.
39
Nordic
1489 kr.
23
Nordic
1079 kr.

I denne artikel tager vi et kig på nogle af de bedste spillere, du kan købe i FIFA '18. Alle spillerne ligger i EA Sports' top 10.

Kilde: Bago Games

Eden Hazard

Rangering på EA Sports listen: 8

Eden Hazard er nok en af Belgiens bedste fodboldspillere nogensinde. Statistisk har han nogle rigtig flotte scorer, både når det kommer til dribling (92), tempo (90) og afleveringer (86).

Den teknisk dygtige kantspiller, som har været en del af Chelsea siden 2012, er også farlig i målfeltet, hvor hans skud har en score på 82. At han besidder alle disse skills på én gang, gør ham til en fantastisk, og ikke mindst farlig, offensiv spiller.

Hazard har endnu ikke formået at score nogle mål i Premier League sæsonen 17/18. Hvis det alligevel lykkes ham at blive topscorer denne sæson, giver det odds 81.00.

En anden belgisk spiller, du helt sikkert bør tjekke ud i det nye FIFA, er angriberen Romelu Lukaku. Selvom han ikke er med i EA Sports' top 10, er han et værdifuldt og interessant talent, der er værd at investere i. IRL er han topscorer i Premier League for øjeblikket, og hvis han ender med at blive 2017/18 topscorer, giver det odds 3.75 hos bet365.

Gonzalo Higuaín

Rangering på EA Sports listen: 10

Argentinske Higuaín, der nu spiller for Juventus, er en af de mest alsidige angrebsspillere, der findes i fodboldverdenen for øjeblikket. Han kan både drible og skyde med venstre og højre fod, samt bruge hovedet til at nette bolden ind i målet.

Hans skud har en imponerende score på 87, og hans 83 dribling gør ham i stand til at skabe plads for ham selv og hans holdkammerater. Også hans tempo, der har en score på 79, er imponerende.

I Serie A sæsonen 2017/18 er det indtil videre blevet til 3 mål fra Higuaíns side. Argentineren mangler stadig at komme i gang for Juventus, der lige nu er nogle point bagud for at blive placeret på førstepladsen i ligatabellen. Holdets næste kamp er mod AC Milan lørdag den 28. oktober, og hvis juventinerne vinder kampen på San Siro, giver det odds 1.90.

En anden, talentfuld argentiner, som spiller sammen med Higuaín på Juventus' førstehold, er Paulo Dybala. Den 23-årige angriber er lige nu blandt topscorerne i Serie A, og selvom han ligger på 21. pladsen i EA Sports' rangering af de bedste spillere, så har han nogle imponerende scorer: 91 i dribling, 86 i tempo, 85 i skud og 81 i afleveringer.

Sergio Ramos

Rangering på EA Sports listen: 7

Real Madrid veteranen er uden diskussion en af de bedste forsvarsspillere i verden. Han er fysisk stærk, hvilket også ses ud fra hans 83 score i fysik i FIFA '18. Defensivt har han en score på 88, og når det kommer til tempo gør han det også godt, med en score på 76.

Ramos er også kendt for at hjælpe til i offensiven nogle gange. Han har en utrolig power til at nette bolden ind i modstanderens mål. Der er få forsvarsspillere, der har så fantastiske evner i luften, som Ramos har det. Han er derudover også dygtig til at læse spillet, hvilket er noget en god forsvarsspiller skal kunne.

Sergio Ramos er lige nu på kontrakt med Real Madrid frem til 2021. Los Blancos truppen har fået en udmærket start på sæsonen, og er for øjeblikket placeret i top 3 af LaLiga tabellen. Hvis holdet genvinder det spanske mesterskab 17/18, giver det odds 2.50.

Lionel Messi. Kilde: Vimeo

Ronaldo og Messi

Rangering på EA Sports listen: 1 og 2

Ingen topspiller liste uden at nævne Messi og Ronaldo. De to stjerneangribere er uden tvivl de bedste fodboldspillere i verden, og fortjener en delt førsteplads, selvom EA Sports har givet førstepladsen til Ronaldo og andenpladsen til Messi.

Uanset hvem af de to spillere, du overvejer at investere i til dit FIFA hold, er du garanteret mange mål, flotte driblinger og andre tekniske skills. Hvis du foretrækker et spil med mange driblinger, skal du vælge Messi, som har en score på 95 i driblinger. Hvis du derimod vil have så mange mål som muligt i dine kampe, skal du vælge Ronaldo, der har en skud score på 93 - den højeste i blandt alle FIFA '18 spillerne.

Selvom Ronaldo har den højeste skud score i FIFA '18 spillet, er det stadig Lionel Messi, som er favorit til at blive topscorer i LaLiga sæsonen 2017/18, med odds 1.08. Hvis topscorer titlen derimod går til Ronaldo, giver det odds 13.00.