Royal Never Give Up og SKT T1 tørnede sammen i den første semifinale den her weekend og gav os hele fem games at nyde. SKT T1 startede ud igen som de gjorde mod Misfits, ved at falde bagud 1-2 i serien. Med at udskift af deres reservejungler Kang "Blank" Sun-gu med Han "Peanut" Wang-ho, begyndte SKT T1 på deres comeback. De formåede at tage serien 3-2 over Royal Never Give Up og nu opgraderer deres rekord til 9-0 i play-off kampe til worlds. 

Game et startede serien med et brag, hvor hjemmeholdet Royal Never Give Up kontrollede spillet og virkelig fik smidt rundt med SKT T1. Specielt efter de fik Baron og går direkte ned efter SKT T1, hvor de er i gang med Elder Dragon

Andet game tager SKT T1, hvor de ellers blev revet rundt i manegen af Royal Never Give Up igen. De havde store problemer med en fed Gnar som Yan "LetMe" Jun Ze spillede. Men SKT T1 formår at skubbe for en sejr og udligner serien til 1-1, til skuffelse for hjemmebane fansne. Men i game tre kommer Royal Never Give Up tilbage i stor stil. Igen bringer Jian "Uzi" Zi-Hao sin Vayne ud og med stor succes. De får game tre hjem og var et game væk fra at skrive historie, de allerførste til at tage giganterne SKT T1 ned for først gang nogensinde til Worlds play-off.


701
Nordic
1489 kr.
407
Nordic
699 kr.
490
Nordic
1599 kr.
9
gg
100 kr.
5
x-bet.co
100 kr.

Men selvfølgelig skulle det ikke blive nogle lette games efter de allerede har taget to. SKT T1 får samlet holdet og med deres jungler Han "Peanut" Wang-Ho på banen, får de slået Royal Never Give Up væk fra den føring og skubber til et game fem.

I game fem er det alt eller intet. Ny rekord for Royal Never Give Up eller SKT T1? Det bestemmes alt sammen i dette game! Dette game blev fuldstændig kontrolleret af SKT T1, der ikke gav en eneste åbning for Royal Never Give Up og nedslagtede dem en efter en, til at igen, komme i finalen til Worlds.

I morgen skal kampen mellem Samsung Galaxy mod Team World Elite bestemme hvem der skal i finalen klokken 8:30 om morgen. Du kan spille på kampen på danskespil her.