Egå Ungdoms-Højskole satser stort på esport og har investeret mange penge i sprit nye og kraftige gamer computere, så unge mellem 16-19 år* nu kan kombinere E-sport og oplevelsen af, at gå på højskole. En unik mulighed for at dyrke din interesse for esport, prøve dig af i nye spændende fag og udvikle dig socialt.


119
Nordic
1079 kr.
167
Nordic
1449 kr.
189
Nordic
699 kr.
183
Nordic
1599 kr.
288
Nordic
1489 kr.

Det nyeste udstyr står klar!

Med de nyindkøbte, kraftige gamer computere og lynhurtige 144 hz skærme, skal vi i esport undervisningen lære alt omkring Counter-Strike både som individuel spiller og som et hold, samt hvad det kræver at være en professionel esport atlet udenfor spillet. De unge blive undervist i praktiske ting indenfor spillet, såsom hvordan man forbedrer sit aim og læser spillets gang og også få de teoretiske redskaber der kræves, for at kunne identificere, analysere og rette op på både individuelle såvel som holdmæssige fejl. En ting er sikkert; der bliver knald på!

Masser af andre fede fag uden lektier, karakterer og eksamener

Udover esport kan du frit vælge mellem andre spændende fag som; foto, film, idræt, musik, psykologi/filosofi, politik/samfund, kunst, drama, bæredygtighed, event og projektstyring samt mange andre. Kendetegnet for alle fag er, at vi skal have det sjovt og ikke gider at tænke på lektier, eksamener og karakterer. Vi gør det fordi vi har lyst til det!

Godt for dig, der vil udvikle dig socialt

Et højskoleophold er; nye gode venner, oplevelser for livet, studieture, fester og personlig udvikling. Her har vi tiden til at passe på hinanden og opbygge et stærkt fællesskab, så vi kan udvikle os sammen og blive klar til resten af vores liv.

Alternativ til efterskole, 10.klasse og gymnasiet

Hvorfor tage en 10. klasse, hvis du allerede har din afgangseksamen fra 9. klasse? Måske har du brug for et år, til at finde ud af hvad du vil inden du vil på gymnasiet? Måske er du droppet ud og mangler noget at lave? Så kan du jo lige så godt bruge tiden på alt det sjove og spændende Egå Ungdoms-Højskole kan tilbyde dig. De har ikke dansk, matematik og andre kedelige fag. Vi bruger tiden på det der interesserer os!

Tilmeld dig nu, der er opstart to gange om året

Du har mulighed for at tilmelde dig for et halvt eller et helt år. Hvor der er opstart i januar og august.

Egå Ungdoms-Højskole er:

- En højskole for unge, uden eksamener, lektier og karakterer

- Nye venner, spændende valgfrie fag og fede oplevelser

- Ski- og storbyture

- Motivation og personlig udvikling

- Opstart i januar og august – hold fra 20-44 uger

Læs meget mere på www.euh.dk eller ring til dem på 86220126 og aftal en rundvisning. Du kan også sende en mail til dem på [email protected]

* Du skal være fyldt 16 år, og du må ikke være fyldt 19 år på dagen, hvor kurset starter.