Vi kan i dag bringe nyheden om, at Avnqr og PONYRIDEREn har valgt at forlade Copenhagen Flames. Der er intet ondt imellem de to parter, men den danske organisation kan simpelthen ikke følge med udviklingen i PUBG, og den succes de to spillere har haft fra start. De danske drenge fik den bedst tænkelige start på deres PUBG eventyr, da det lykkedes dem at komme hele vejen fra den "åbne" kvalifikation ved GamesCom til at stå med sølvpanden i hånden og hele 130.000 kr. rigere.

Vi har stillet Martin "Avnqr" Gøth en række spørgsmål i forbindelse med deres valg.

Hvordan kan det være, at i bliver nødt til at forlade CPH Flames?

For at være åbne for fremtidige muligheder så er PONYRIDEREn og jeg nød til at forlade CPH Flames. Mens vi har været ved Copenhagen Flames, er det hele er gået meget hurtigt, og vi føler, at vi skal være klar til at tage det næste skridt.

Skal det forståes således, at i allerede har en ny kontrakt på hånden?

Vi har ikke et konkret tilbud på hånden, men vi er i snak med flere af de store europæiske organisationer.

Vi ved tidligere, at North har udtalt, at de ønskede flere titler under deres banner. Kan du sige noget om, hvorvidt der er tale om en dansk organisation?

Det kan jeg hverken be- eller afkræfte, men der er stor interesse fra organisationer både i Skandinavien og resten af Europa.

Er det ikke skuffende som spiller, at man så tidligt i ens karriere, er nød til at kigge udenlandsk?

Nej det er som sådan ikke skuffende, vi vil bare rigtig gerne ud i en stor international organisation, og derved også skaffe os den store eksponering disse kan give til os som spillere. Danmark skal nok komme efter det, men vi er et lille land, og dermed er det også begrænset hvor mange organisationer, der kan få økonomien til at følge med. Vi har dog et par store hold i form af både North og Astralis.

Kvalifikationen til IEM er netop blevet meldt ud. Kommer i til at spille under et nyt navn der, eller håber i at kvalificere jer, og kunne bruge dette, når i skal have den bedst mulige kontrakt? (Interviewet er lavet før annonceringen omkring kval)

Vi kommer til at spille under det samme navn, som vi bruger ved Auzom (Theatre of Mayham). Hertil håber vi selvfølgelig at komme igennem kvalifikationen og dermed stå med de bedst mulige kort på hånden, når det kommer til forhandlinger med et nyt hold.

For dem der ikke måtte kende til det, så spiller i jo squad i alle turneringer nu, kan du ikke kort introducere os for jeres to holdkammerater?

Vi spiller med xKriss og Cudtastic, som også deltog ved Gamescom. De er begge fra Estland, og har været nr. 1 i duo i Europa. Vi brugte en masse tid med dem dernede, og efterfølgende spillede vi en masse games sammen, hvor vores resultater har været rigtig gode, og vi er p.t. nr. 2 i Auzom Premier League, hvor vi blandt andet spiller mod TSM, Team Liquid, Alliance og mange andre.

Spillerne er dog ikke helt færdige med CPH Flames, eftersom at Avnqr har tilbudt at hjælpe den danske organisation med at finde deres erstatninger. Der vil nemlig blive afholdt en dansk "scouting grounds" for PUBG squads allerede nu på fredag og lørdag. Her får man muligheden for at vise evnerne frem, og såfremt disse matcher CPH Flames' forventninger, kan man trække i den blå trøje. Det er dog ikke selvskrevet, at vinderne af eventet bliver tilbudt kontrakt, men derimod en mulighed for at vise evnerne frem. Vi følger op på dette event her på siden, så snart der er fastlagt præcise tidspunkter og en plan for dette.

Vi har efterfølgende spurgt Steffen Thomsen / Co owner ved CPH Flames omkring tabet af deres 2 spillere:

Det er med stor ærgrelse at vi må meddele afslutningen af samarbejdet med vores PUGB duo Avnqr og PONYRIDEREn. Duoen har haft enorm succes på meget kort tid, og er derfor også blevet interessant for større organisationer i takt med at både de og PUBG udvikler sig med lynets hast. Siden vi ikke kan matche de tilbud som duoen har modtaget, afslutter vi nu et ellers fantastisk samarbejde. Martin og Ali har været et kæmpe aktiv for Copenhagen Flames i den periode de har været her, og med 2. pladsen ved Gamescom skabte de organisationens med afstand største resultat siden etableringen. De har begge ydet en stor indsats for organisationen, og har fra første dag udstrålet den seriøsitet og professionalismme der skal til for at nå verdenstoppen.

Samarbejdet slutter dog ikke helt. Copenhagen Flames vil fortsat være den førende danske PUBG organisation, og vi sætter derfor jagten ind på et dansk Squad, som kan løfte arven for Avnqr og PONYRIDEREn. Vi vil i samarbejde med Avnqr lave en Scouting Grounds turnering, der skal danne grobund for udvælgelsen af de spillere der skal repræsentere Copenhagen Flames i PUBG sammenhæng i fremtiden.

Endnu engang tak til Martin og Ali for oplevelserne, det gode samarbejde og deres store indsats for vores organisation. Vi ønsker dem al held og lykke i fremtiden!

#BringTheFlames