Straks efter vi havde afsluttet dagens - og gruppespillets - sidste kamp mellem EDward Gaming og SK Telecom T1, skulle vi have trukket de fire kvartfinaler.

Herunder kan du se resultatet af lodtrækningen af kvartfinalerne til dette års Worlds i Kina:

Kvartfinale 1  RNG  FNC Lørdag kl. 10
Kvartfinale 2 SKT    MSF Fredag kl. 10
Kvartfinale 3  WE    C9    Søndag kl. 10
Kvartfinale 4  LZ      SSG Torsdag kl. 10

Specielt Misfits Gaming må være lidt nervøse efter dagens lodtrækning, da de skal op imod, hvad der kan anses som overmagten i Lee "Faker" Sang-hyeok og SKT. Men holdet fra Korea har vist svagheder i deres early-game igennem gruppespillet, så der er muligheder for at Tristan "PowerOfEvil" Schrage og hans holdkammerater potentielt kan bide fra sig.

Deres kollegaer fra EU LCS i Martin "Rekkles" Larsson og Fnatic har (måske) fået et lidt bedre matchup i Royal Never Give Up, men der er meget arbejde i forberedelsen for FNC, da RNG (ligesom SKT) har været fremragende til Worlds.. Et opgør indeni opgøret må være de botlanes, hvor Rekkles skal op imod Jian "Uzi" Zi-Hao, som har været fænomenal i dette Worlds indtil videre.

Set med danske øjne, så har Nikolaj "Jensen" Jensen og Cloud9 også fået, hvad der ligner den bedst mulige lodtrækning i Team WE. C9 har dog ikke været prangende i gruppespillet og fik da også lidt hjælp af SKT, da de skulle sikre deres billet foran EDG. En spændende ting at holde øje med i dette opgør må være de to junglers, hvor WE's Xiang "Condi" Ren-Jie skal op imod Juan "Contractz" Garcia fra C9.

Til sidst har vi et opgør mellem de to LCK-hold Samsung Galaxy og Longzhu Gaming. Her må LZ være de helt store favoritter, da de har en af de bedste (hvis ikke den bedste) botlane i verden med Kim "PraY" Jong-in og Kang "GorillA" Beom-hyeon. som har været stærke i årets turnering. Men det er et spændende stilistisk matchup, da LZ elsker at spille hurtigt og aggresivt med f.eks. Kim "Khan" Dong-ha på en carry-toplaner, hvorimod SSG er mere afventende early-game, men er virkelig stærke i deres late-game teamfights.


33
Nordic
699 kr.
17
Nordic
1599 kr.
25
Nordic
1449 kr.
39
Nordic
1489 kr.
22
Nordic
1079 kr.