Den kinesiske spiller Wei "GodV" Zhen, der har gået under mange alias så som LuciFer, PAinEvil og We1less, stopper med at spille League of Legends for LGD og skifter over til PlayerUnknown's Battlegrounds. Han vil forsat spille for LGD, der oprettet et PUBG hold med Wei "GodV" Zhen på. Det skriver LGD på deres officiele Weibo, som er kinesernes svar på twitter.

Wei "GodV" Zhen er især kendt for hans Orianna og Diana igennem hans 3 år lange karriere hos LGD. Men med dårlige resultater over flere splits, blev han erstattet med den tidligere OMG mid laner Yu "Cool" Jia-Jun. Især under IEM San Jose i pre-season 2016 blev han heftig kritiseret, hvor han fik øgenavne som PlatEvil og GoldV.

Wei "GodV" Zhen har brugt tiden som reserve hos LGD på at blive streamer på DouyuTV med succes og har kvalificeret sig til en turnering i PUBG i Sydkorea. Dette gav ham lysten til at droppe League of Legends og hoppe med på hype-toget med PUBG. I tiden hos LGD har han spillet sammen med mange koreanske stjerner så som Gu "Imp" Seung-Bin, Jang "MaRin" Gyeong-hwan, Choi "Acorn" Cheon-ju og Lee "Flame" Ho-Jong. Her kan i gense et af hans pentakills på Orianna:

LGD vil forsætte med at spille i LPL i det kommende Spring Split 2018 med følgende hold ind til videre:

  •  Lim "Jinoo" Jin-woo - Top
  •  Xie "Eimy" Dan - Jungle
  •  Yu "Cool" Jia-Jun
  •  Gu "Imp" Seung-Bin
  •  Chen "Pyl" Bo

LGD havde et dårligt LPL Spring split 2017, hvor de skulle spille nedrykningskampe mod Game Talents og derefter Young Miracles fra LSPL. De bankede begge hold med 3-0 og beholdte deres plads i LPL. LGD formåede at slutte på en delt sidste plads med JD Gaming LPL Summer Split 2017, men på grund af LPL er blevet franchicebaseret i den sæson, skal de ikke spille om nedrykning. LGD's bedste præstation var at komme til Worlds 2015, hvor de vandt over Origen og TSM i gruppespillet, men endte som treer i deres gruppe og blev elimineret fra Worlds med en score på 2-5.


554
Paracon
699 kr.
307
fnatic
2789 kr.
297
Paracon
699 kr.
507
Acer
3180 kr.
11
The
302 kr.