Første runde af gruppespillets double-round robin format er nu overstået og vi har nu fået et overblik, hvilke hold som har gode muligheder for at sikre videre avancement, samt hvilke hold hvor meget skal gå deres vej før de kan gå videre som f.eks. EDward Gaming og Flash Wolves.

Du kan se den samlede stillingen efter weekendens resultater herunder.


297
Paracon
699 kr.
307
fnatic
2789 kr.
554
Paracon
699 kr.
507
Acer
3180 kr.
11
The
302 kr.

Gruppe A  Score Gruppe B Score
 SKT  3 - 0  LZ     3 - 0
 C9    2 - 1  IMT   2 - 1
 AHQ 1 - 2  GAM 1 - 2
 EDG 0 - 3  FNC 0 - 3
Gruppe C  Score Gruppe D Score
 RNG 3 - 0  TSM 2 - 1
 SSG 2 - 1  WE  2 - 1
 G2   1 - 2  MSF 2 - 1
 FEN 0 - 3  FW   0 - 3

På sidste af runden fik vi endnu et NA vs. EU opgør, da danske Søren " Bjergsen" Bjerg og Dennis "Svenskeren" Johnsen tog imod Misfits Gaming, som virkelig havde brug for en sejr, efter at Team WE besejrede FW i den anden kamp i gruppen.
Holdet fra EU LCS startede bedst ud og det virkede som om, at MSF havde en solid taktik kørende i deres early-game, hvor Yilang " Doublelift" Peng og Vincent "Biofrost" Wang hurtigt faldt bagud i lane pga. modstanderens pressure. Tristan "PowerOfEvil" Schrage og hans holdkammerater fortsatte deres pres på TSM og var efter cirka 35 minutter tæt på at afslutte opgøret, men TSM formåede at beskytte deres Nexsus i denne omgang. Det skulle tage omkring 45 minutter før MSF kunne besejre TSM i dagens andet opgør, men det var en fuldt fortjent sejr.

Đỗ " Levi" Duy Khánh og resten af GIGABYTE Marines overraskede mange med deres "revolutionerende" strategi i deres første kamp imod Fnatic, som gav dem sejren. Taktikken virkede ikke imod Longzhu Gaming og nu var det Eugene "Pobelter" Park og Immmortals' tur til at stå overfor GAM i dagens tredje game. GAM havde valgt en lidt mere traditionel tilgang til dagens modstander, men det lod ikke til at virke, da IMT havde dirigentstokken igennem hele opgøret - og det var kun et spørgsmål om tid før de vandt.
I gruppens andet opgør tog Mads " Broxah" Brock-Pedersen og FNC imod Kim "Khan" Dong-ha og LZ, i hvad der skulle vise sig at blive det korteste game til Worlds 2017 indtil videre. FNC havde intet at skulle sige i dette opgør, som blev dikteret af LZ fra det første minut - med dette resultat er Martin "Rekkles" Larsson og FNC 0-3 efter de første dage i gruppespillet.

Efter LZ's magtdemonstration imod FNC, så var det nu Samsung Galaxy's tur til at fortsætte de stærke takter for holdene fra LCK. SSG skulle op imod 1907 Fenerbahce i dagens næstsidste opgør og det startede stærkt ud for de koreanske spillere, der hurtigt tog en stor føring. Som seer havde man forventningen om, at SSG ville afslutte kampen super hurtigt (lidt i samme stil som LZ imod FNC), men SSG havde ikke taget højde for midlaneren Kim " Frozen" Tae-il og jungleren Lee "Crash" Dong-woo, der holdte FEN inde i opgøret. I sidste ende levede SSG dog op til deres favoritværdighed og kunne besejre FEN efter en late-game-teamfight.

I gruppe C's andet - og weekendens sidste - opgør tørnede danske Jesper "Zven" Svenningsen og G2 Esports sammen med Royal Never Give Up i et hæsblæsende opgør. Opgøret gik frem og tilbage mellem de to mandskaber, der begge havde satset stort på late-game via deres pick/ban - Zven var på Tristana med Lulu som support, og den kinesiske superstjerne Jian "Uzi" Zi-Hao var på Twitch og havde back-up fra Janna.

Det var i sidste ende Uzi og RNG, som sluttede på toppen efter at G2 havde forsøgt at tage en Baron - men i deres forsøg på at tage Baron gav de Uzi og hans Twitch den perfekte mulighed for at destruere deres hold. RNG er nu, sammen med SK Telecom T1 og LZ, 3-0 efter gruppespillets første weekend.