Så er der rigtig gode nyheder inden PUBG og esport, set med danske øjne. Vi har nemlig fået danske Asger Storgaard " ZiphoN" Høffner, tilføjet som sidste spiller i en af verdens største organisationer. Danskeren skal nemlig være en del af deres PUBG lineup, hvor de fremover har følgende spillere tilknyttet:


297
Paracon
699 kr.
437
BenQ
1931 kr.
554
Paracon
699 kr.
307
fnatic
2789 kr.
11
The
302 kr.

  • ZiphoN
  • Suntouch
  • LiquidZ
  • spajkkk

Men PUBG er fortsat en meget ny titel indenfor esport, hvor der også er mange restrektioner på præmiepenge og meget andet, som gør at der desværre ikke er den samme gulerod at hente økonomisk. Vi har taget en snak med ZiphoN om hvad hans kontrakt med Dignitas kommer til at betyde,

Hvor længe har du spillet pubg, og hvilke resultater har du opnået tidligere?

Jeg har mere eller mindre spillet siden early access release, dog gik der en sæson eller to før jeg opdagede at jeg havde en smule talent i spillet. Siden da har jeg dedikeret alt min tid til pubg til ting som turneringer, analyse af kampe og informationssøgning.

Har du spillet sammen med de 3 andre spillere før, eller er i alle blevet trukket ind hver for sig?

Måden de fandt mig på var ved at jeg lå højt på duo leaderboard (inden FPP fik rangsystem), og at jeg netværkede lidt med andre som også lå i toppen af leaderboards. Jeg er blevet hevet ind som en enkelt spiller, da de allerede havde Suntouch, LiquidZ & SpajKK. Vi har ca. spillet sammen en måneds tid eller to.

Kan du så dedikerer din tid 100% til PUBG fremover, eller er det fortsat ikke en levevej?

PUBG er ikke på det plan at det kan slå en uddannelse, måske på sigt, da bluehole pt. har nogen regler omkring turneringer og deres præmier. Men jeg har planen om at fuldføre mit studie, og så må vi se hvad tiden bringer. Som det er nu, så er der balance mellem aftalte træningstimer, turneringer, streaming og studie, men hvis studiet begynder at kræve mere så må jeg omprioritere på nogen punkter.

Hvad er jeres primære mål for fremtiden?

Vi håber meget at blive inviteret til IEM i usa november, ellers er vores mål for nu at kvalificere os. Udover det er målet at blive så gode spillere som vi nu kan samlet, og forhåbentligt nå et punkt hvor vi tydeligt kan kalde os de bedste.

Du kan følge ZiphoN og hans vej mod IEM fra hans Twitch eller på Twitter.