Anden dagen af gruppespillet er overstået med mange underholdene og lange games. Det har budt på en hård dag for alle Europas fans, imens Sydkorea og nordamerika kan kom smilende herfra med en masse sejre i lommen.

Første kamp bød på de nordamerikanske vindere af summer split, Team SoloMid mod de taiwanske vindere af summer split, Flash Wolves. De startede dagen ud med en utrolig underholdene kamp, hvor de var på ligefod med hinanden. Men takket være Kevin "Hauntzer" Yarnell:

Holdte han Team SoloMid inde i gamet og til sidst tog sejren i den jævnbyrdige kamp. Dette giver NA deres første sejr til worlds, hvor Immortals senere skal prøve at gøre NA endnu mere stolt.


437
BenQ
1931 kr.
507
Acer
3180 kr.
554
Paracon
699 kr.
307
fnatic
2789 kr.
297
Paracon
699 kr.

Anden kamp stod mellem hjemmefavoritterne Team WE mod Misfits fra Europa, som første gang er med til Worlds. Dette blev en massakre, hvor midlaneren fra Team WE Su "xiye" Han-Wei gik amok på sin LeBlanc. Han endte med en score på 7/0/0, hvor kampen endte 9-0 i kills til Team WE. Utrolig dårlig start på Worlds for Misfits.

Tredje kamp er imellem NA og EU. Immortals og Fnatic mødes for første gang og det blev en blodig og utrolig tæt kamp, hvor det var marginalerne der bestemte hvem der vandt. Immortals lykkedes at få fat i to barons, men efter at presse deres held for meget, lykkedes det Mads "Broxah" Brock-Pedersen at stjæle Elder Dragon fra dem:

Derefter tog Fnatic kontrol igen og med en fælles beslutning snød de Immortals og tog den tredje Baron i håbet om at kunne presse til en sejr.

Svensker super star Martin "Rekkles" Larsson holdte Fnatic inde i gamet hele tiden, men et aggresiv flash 48 minutter inde i gamet, hvor han troede han fangede Immortals midlaner Eugene "Pobelter" Park ude af position døde han for første game i hele gamet og det kostede gamet. Da ingen af de andre Fnatic spillere  ikke kunne leverer den damage til Immortals som Rekkles sørgede meget, tog Immortals sejren og giver Fnatic deres andet nederlag til worlds.

Fjerede kamp bød på de Sydkoreas bedste hold, Longzhu som skulle i aktion mod de vietnamesiske GIGABYTE Marines. Inden kampen havde coach for GIGABYTE Marines lovet på hans private facebook at de vil bringe en strategi ud, som aldrig er blevet set før i League of Legends historie. De valgte Mordekaiser til Trần "Archie" Minh Nhựt i top lanen. Men da gamet startede, gik deres Marksman Nguyễn "NoWay" Vũ Long til mid lane. Deres mid laner Trần "Optimus" Văn Cường bevægede sig top lane og Trần "Archie" Minh Nhựt bevægede sig bot lane sammen med supporten Phan "Sya" Trung Toàn. Billedet der er blevet delt af Lolesports af Martin "Deficio" Lynge beskriver meget godt hvad alle seer tænkte, da de så GIGABYTES Marines strategi udfolde sig:

Longzhu vidste godt hvordan man skulle håndtere situationen og efter 4 minutter og 3 deaths på Trần "Archie" Minh Nhựt, havde Longzhu fuld kontrol og kørte gamet hjem hurtigt, med en killscore på 16-1 på under 24 minutter.

Femte game skulle de sidste NA hold spille for i dag, Cloud 9 mod taiwanske AHQ. Inden kampen sagde analysterne at Cloud 9 vil tage en sejr og de havde ret. På 33 minutter formår de at tage AHQ ned i overbevisende stil, hvor AHQ aldrig fik chancen for at gøre den modstand. Især danske mid laner for Cloud 9 Nicolaj "Jensen" Jensen og jungleren Juan "Contractz" Arturo Garcia var skarpe i gamet. Dette giver NA en 3-0 på anden dagen til worlds, imens EU gik 0-2 anden dagen og stadigvæk ikke lykkedes at finde en eneste sejr.

Dagens sjette og sidste kamp stod mellem de regerende verdensmestre SKT T1 mod Kinas vinder af summer split EDward Gaming. EDward gaming kom dårlig fra start til dette års worlds med et nederlag til AHQ i går og derfor vil gøre alt for at kunne få et win fra verdensmestrene, som kun er blevet slået af Longzhu i overbevisende stil. EDward Gaming kom utrolig godt fra start, de havde otte kills imens SKT ingen kills havde og de havde presset dem ind til deres inhibitors. Men med en teamfight, formår SKT T1 at vende alt rundt med 180 grader.

Comebacket var skudt i gang for SKT T1 og de fik Baron lige efter teamfighten. Men EDward Gaming havde stadig gold fordelen og formår at presse SKT tilbage selvom de havde baron buff. Men når man er verdensmestre, kender man spillet utrolig godt og SKT T1 får igen presset på og får taget en baron mere og skabt en gold lead efter at have været bagud med 9.000 gold efter 25 minutter. De formår at lave det umulige comeback mod EDward gaming og tager sejren. Dermed er scoren 0-2 for EDward gaming og 2-0 for SKT T1. 

I morgen kan EDward Gaming prøve at presse for deres første win sammen med alle EU hold kl. 9:00, hvor vi igen får seks kampe. Du kan spille på om de vinder inde på danskespil her.