Sæson 1 af DPL er hermed afsluttet, med et brag af en fest, og det blev 16 årige noiizE og hans fætter Christosan der i det absolut sidste game kunne sikre sig førstepladsen!
Sæsonen har budt på fire kvalifikations runder og finale der løb af stablen her til aften. Runderne har budt på spændende kampe, gennemtænkte taktiker og sjove øjeblikke.

Finale runderne i tal
Runde 1:
1. plads: TRAIZTAR-_- og volleztar (7 kills)
2. plads: HybbE og Simme (10 kills)
3. plads: Jesusxd og Vossxd (4 kills)

Runde 2:
1. plads: zickiz og Stab (8 kills)
2. plads: Kemikaze og Mattix (6 kills)
3. plads: RavienPfarot og Klarborg98 (3 kills)

Runde 3:
1. plads: Christosan og NoiizE (12 kills)
2. plads: Mattix og Kemikaze (2 kills)
3. plads: Simme og HybbE (5 kills)

Christosan og NoiizE tog kyllingen med sig hjem
Christosan og NoiizE afsluttede finalen ved at kæmpe sig hele vejen op på første pladsen i tredje runde. De stod tilbage med Mattix, som sammen med Kemikaze holde 1. pladsen efter 1 og 2 runde. Mattix havde placeret sig i det grønne med sit 'ghillie suit'. Der gik ikke lang tid før den dynamiske duo havde spottet Mattix, som så blev høvlet ned. Makkerparret har ligget blandt top 10 i de to foregående finale runder, med en 7. plads i runde 1 (4 kills) og en 4. plads i runde 2 (6 kills). Vi så dem første gang i 2. kvalifikations runde, hvor den kun 16 årige, Noiize, leverede hele 12 kills i 3. runde, og scorede sig ind på første plads.

Christosan og NoiizE er løbet afsted med en fysisk præmie, men modtager desuden noget som ingen førhen ejer: prædikatet DPL vindere. En titel som alle danske Pubby-G's vil give deres grafikkort for at få tildelt. Den fysiske præmie består af 2 stk. HyperX Alloy Elite Tastatur, som har en vejledende pris på 1.099 kr. stykket.