Vi har taget et kig på de 40 hold, der har kvalificeret sig til DPL finalen i morgen mandag d. 25/9 kl. 19:00.
Her er de 10 hold, som på tværs af runderne skaffede sig det højeste antal point. Det er rigtig interessant at se Rank 1 og 2, der har formået at skaffe langt flere point, end vi har set i nogen anden runde. De resterende hold der deltager i finalen, ligger alle på omkring 300-380 point, og der er bestemt lige så mange spændende hold i blandt dem, der er udenfor top 10 som dem vi ser herunder.

#Rank Spiller 1 Spiller 2 Point
#1 Buuuh Mantzyy 639
#2
Avnqr PONYRIDEREn 598
#3 Oberstlynild Wauz 427
#4 noiizE Christosan 423
#5 Kemikaze
Mattix 402
#6 MrPlut Trollingpanda 396
#7 Nusein2k17 twitchMud0w 396
#8 Vossxd Jesusxd 392
#9 Wookiebookie Bootless 389
#10 TheAwesomePillow Mr. Man 384

Vi har spurgt JERN, hvem han glæder sig mest til at se spille i finalen:

Jeg har faktisk fulgt vinderne fra runde 2, noiizE og Christosan siden DPL, og de virker meget talentfulde. Det er også en god historie med noiizE på blot 16 år, så man håber selvfølgelig, at det går ham godt. Derudover må jeg nok trække "alderskortet", og sige SoA-Chrashjack og hans holdkammerat Midtnightorder, da os fra den gamle CS skole helt sikkert kan huske Chrashjack fra gamle dage.

Simon Jafetsim er kommet med følgende bud til finalen:

Buuuh og Mantzyy er et rigtig godt bud, med tanke på det flotte spil i runde 1 og DPLs højeste score. Avnqr og PONYRIDEREn skal nævnes grundet deres høje niveau, så de vil naturligvis trække meget opmærksomhed. Herudover vil jeg også nævne noiize og Christosan som JERN, da de leverede godt holdspil og 10 kills på noiize i et enkelt game.

Du kan som altid følge finalen på Twitch, hvor det lige som ved runde 4, bliver hostet af ingen ringere end Kregme, der får fint besøg af JERN som tager rejsen til Sverige.
Du kan se finalen på streamen herunder: