Vi har taget en snak med den ene af vinderne fra runde 2, den kun 16 årige stjerne Daniel "noiizE" Holst som allerede inden rundens start blev fremhævet af Jafetsim, og på ingen måde leverede et skuffende resultat sammen med hans fætter Christosan.

Hej Daniel noiizE Holst, og stort tillykke med jeres plads i finalen af DPL sæson 1, kan du ikke kort fortælle lidt om dig selv og din holdkammerat?

Jeg går i 1. G på HHX, og jeg er primært fokuseret på PUBG i min fritid. Derudover bruger jeg meget tid på at følge FC Barcelona og Man United. Min fætter og min teambuddy, Christosan, arbejder i en computerbutik. Hans fritid går også meget af tiden med PUBG. Vi er et godt match, fordi vi har samme spillestil og fordi vi tænker ret ens.

Kan du ikke beskrive hvordan du oplevede de 3 games?

De 3 games var forholdsvis stressende, da vi ikke rigtig fandt noget medic i nogle af runderne. Game nr. 2 var en del frustrerende, da vi var uden for gassen og fandt ingen bil eller motorcykel hele vejen ned af vestkysten, så vi døde til gassen. Udover det prøvede vi bare at slappe af, og spille det så godt vi kunne med det loot vi havde. I tredje runde lykkedes det mig at få 10 kills, og jeg er sikker på, at det hjalp os rigtig godt ift vores samlede resultat. Jeg gik bare all-in med min KAR og satsede :)

Du er kendt for at spille LANGT ude i gassen, og det blev også fremhævet på streamen, hvor vi næsten var bange for at i ikke ville nå i mål, hvorfor denne taktik?

Vi får simpelthen ikke nok loot inden gassen kommer, så vi beslutter at vi godt kan tage skaden fra gassen og få noget mere loot. Det kan vi også sagtens når de første 2-3 cirkler næsten ingenting skader. Det gik jo også godt noget af tiden. Bare ikke i runde 2 :) Det er ikke altid, at vi bruger dén taktik. Det er forskelligt. Andre gange går vi også helt konsekvent efter at være i midten af cirklen.

Vi har nu de 20 første hold klar til DPL sæson 1 finalen, hvordan ser du niveauet her i Danmark?

Jeg synes, at flere af de danske PUBG spillere, er rigtige dygtige. Det er fedt at se, at der er så mange gode spillere, der vil deltage i en dansk esport turnering. Der bliver lagt ufatteligt mange timer i spillet fra mange af de danske spillere - ligesom jeg også selv gør.... og det er helt sikkert vejen frem, hvis man gerne vil klare sig godt i turneringer.

Skal i ændre jeres spillestil i en finale hvor kvaliteten af de deltagende hold vil være langt bedre, samt at jeres spillestil nu er kendt af alle?

Vores spillestil er ikke kendt af alle :) som sagt tilpasser vi os situationen. Vi har flere kaniner i hatten, som vi kan hive op. Resten kan jeg af gode grunde desværre ikke afsløre - andet end, at man skal forvente hvad som helst ;)

Hvor godt tror du i kan klare jer i finalen?

Det tør jeg ikke udtale mig om, men jeg regner stærkt med, at vi ligger i den gode ende. Alt andet end top-10 vil da være skuffende. På en god dag med gode cirkler og godt loot, så tror jeg, at vi kan klare os ret godt.

Nogle du ønsker at takke :)

Jeg vil gerne takke min teammate og fætter, Christosan, min far og mine andre fætre holztan og membr4ne for at have spillet så meget med mig. Vi har lært hinanden mange tricks i spillet og vi har haft masser af fede timer både indenfor og udenfor cirklen :) og jeg vil også gerne takke jer og alle andre involverede i at stable denne turnering på benene. Det er kanonfedt, at der gøres noget for at samle og udvikle communitiet i lille Danmark. Som det sidste vil jeg opfordre alle til at følge mig på @noiize_ på twitter og på twitch.tv/noiizes... og spred endelig rygtet, at vi pt. Ikke er tilknyttet nogen organisation 😉

Vi ønsker et stort tillykke til vinderne af runde 2, en runde som gav os rigtig mange spændende afslutninger, og kun har løftet spændingen frem til runde 3 næste onsdag kl. 19:00.