Team SoloMid har netop vundet deres sjette trofæ i finalen i NA LCS Summer Split - denne finale var mesterholdets tiende finale i alt, hvilket kun gør det mere imponerende at holdet har fundet 60% af deres finaler. Eugene "Pobelter" Park og Immortals blev besejret med 3-1 i en hektisk finale, hvor begge hold fik vist, hvorfor de fortjente en plads i dette splits finale.

Organisationen (TSM) har aldrig misset en finale i NA LCS, så det er snart umuligt at diskutere imod at TSM er den mest dominerende organisation i Vesten. Udover at være det hold med flest vundne finaler, så kan danskerne Søren "Bjergsen" Bjerg og Dennis "Svenskeren" Johnsen nu skrive sig ind i historiebøgerne, da de har været en del af holdet, der som det første har vundet både Spring Split og Summer Split i det samme år.

Den danske stjernemidlaner Bjergsen blev tidligere kåret til dette splits MVP (Most Valuable Player) - og Bjergsen viste ved flere anledninger, hvorfor han uden tvivl havde fortjent sin fjerde MVP-pris. Danskerne viste sine evner på fire forskellige champions (Syndra, Kassadin, Orianna og Corki), da IMT var gode til at banne hans champions og presse hans champion pool.

Men Bjergsen var ikke alene i hans sublime præstationer - supporten Vincent "Biofrost" Wang blev bl.a. kåret til finalens MVP, hvor han specielt viste fremragende evner på Rakan og havde flere fænomenale engages på afgørende tidspunkter.

TSM startede med at komme foran med 1-0 efter en dominerende præstation i Game 1, men de viste problemer i Game 2, som Immortals kunne vinde efter en ensidig affære, hvor specielt Jake "Xmithie" Puchero var essentiel med hans enorme erfaring og unikke jungle pathing

Game 3 var en tæt affære mellem mandskaberne, hvor vi først skulle helt til late game før at TSM kunne tage sejren - her var det specielt Li "Cody Sun" Yu Sun og hans seks items Jinx, som voldte TSM problemer.

Man havde ikke på fornemmelsen af TSM skulle vinde Game 4, da IMT igennem størstedelen af early game havde Bjergsen og TSM i kort snor - og var foran 7-0 i kills, samt 10 tusind i guld. Men TSM viste sig som et ægte mesterhold, da de fik kæmpet sig tilbage i kampen efter en række velspillet teamfights, der var sat op af Svenskeren og Biofrost på henholdsvis Gragas og Rakan. Efter cirka 43 minutter kunne TSM destruere IMT's Nexus og kalde sig mestre - hvad der gjorde det endnu mere imponerende var; at på den tid at IMT havde fået et kill, så havde Yilang "Doublelift" Peng og hans holdkammerater fået 20!

Tillykke til TSM og selvfølgelig danskerne Bjergsen, Svenskeren og Rasmus "MrRalleZ" Skinneholm (selvom han ikke fik noget spilletid) med deres flotte præstationer i dette split. Vi kan kun håbe at de kan bibeholde deres fine niveau, når Worlds venter lige om hjørnet.