Så skal vi have fundet finalister til DreamHack Masters finalen i Malmø. En turnering hvor mange danske CS:GO fans har krydset broen, for at kunne heppe på deres danske favoritter. Desværre måtte vi vinke farvel til Astralis allerede i kvartfinalen, da det ikke lykkedes danskerne at slå de netop kårede Major mestre i form af Gambit. Tiltrods for at Gambit mistede deres ingame leader Zeus kort efter majoren, så ser de ikke mindre skræmmende ud efter tilføjelsen af fitch som i øjeblikket blot er på trial.

Allerede kl. 14:00 får danskerne endnu en mulighed for at gøre kål på holdet fra Kazakhstan, når danske North med den nye mand Valde skal spille om en plads i finalen. Danskerne har haft en rigtig stærk turnering indtil videre, hvor det er blevet til sejre over Cloud9, SK Gaming og Immortals

Hvis det lykkedes danske North at slå Gambit, så venter G2 i finalen, efter at de netop har slået NiP i den anden semifinale. Finalen spilles kl. 18:00 og kan ses på samme stream som semifinalen herunder.