Den danske Overwatch scene er desværre blevet et pro-team fattigere, da Team Singularity i dag valgte at disbande. Dette sker efter at holdets DPS, Philip " Kragie" Krag, i går valgte at gå solo og han vil derfor heller ikke være til at finde i resten af Overwatch Contenders Season One.

Efter Kragies exit har teamet internt haft snakket om holdets seneste præstationer, muligheden for at bringe en ny dansk DPS-spiller ind, samt hvad hver enkelt spillers egne mål er, og det er efter dette at beslutningen om at trække stikket definitivt er truffet.

Singularity har ikke haft det nemt i de sidste to kampe i Overwatch Contenders Season One, hvor de først lider et grimt 4-0 nederlag til Season Zero’s sølvvindere Team 123 og derefter endnu et 4-0 nederlag til Team GamersOrigin ugen efter. Derudover kan det generelt siges at der med oprettelsen af Overwatch League har været en tendens til at flere og flere pro-teams har valgt at disbande, så at Singularity har valgt at gå i samme retning vil nok for nogen ikke komme som den største overraskelse. Om det er disse nederlag der har tippet vægtskålen eller om det er muligheden for at én eller flere fra Singularity’s roster har fået (eller går efter at få fat i) en plads i Overwatch League, er ikke til at vide på nuværende tidspunkt.

Hvad vi dog ved med sikkerhed er at Singularity ikke har opgivet deres plads i Overwatch Contenders Season One. Den officielle roster er disbandet, så derfor har organisationen bag Singularity stillet med et nyt internationalt hold, dog med et par velkendte ansigter iblandt.

Den nye roster består af

Kristian ” Kellex” Keller (support) 

Mads " fischer" Jehg (DPS) 

Eoghan ” Smex” O'Neill (flex) 

Dante " Dante" Zegveld (support) 

Christopher " ChrisTFer" Graham (tank) 

Mario ” PoPiFresH” Gonzalez (DPS) 

Resten af den gamle roster er nu free agents og kun fremtiden vil vise hvor deres veje fører dem hen. Uanset hvad de vælger at gøre, så ønskes der her fra redaktionen held og lykke til

Daniel " Danii" Lindblad

Andreas " Lind" Lindblad

Gustav " Nerfdd" Guldager

Mikkel " Mande" Hestbek

og

Christian " Krytox" Gyldenloev

GG og tak for kampene til jer alle!