En del danske Overwatch fans kender Fischer som en af de seks highranking spillere der repræsenterede Team Danmark ved Overwatch World Cup 2017 og derudover som en af de få danskere der har været på et ikke-dansk pro-team, det nu disbandede Hammers Esports. Officielt har Fischer været free agent siden 31. juli, så det var en overraskelse for de fleste da det nye Cloud9 offentliggjorde at de ville være med i Overwatch Contenders Season One, bl.a. med Fischer på sin roster. Her på gaming.dk er det lykkedes os at få et interview med Fischer om hvad hans planer er nu og efter Contenders.

Søger du pt. en plads på et nyt pro-team eller sigter du efter Overwatch League? Eller noget helt tredje?

"Overwatch League er helt klart mit mål, og det tror jeg det er for de fleste professionelle som stadig holder ud. De free-agents som stadig søger, vil meget gerne på de få hold som er i Contenders, for det er den eneste måde, lige pt., man kan få exposure på. Jeg har haft offers fra professionelle hold som ikke er i Contenders, men da de ikke har en plads, ville jeg kun sige ja fordi jeg gik efter pengene, men det er ikke mit mål. Jeg er i Overwatch for at konkurrere, og det har jeg altid været."

Nu får vi jo som fans glæden af at se dig som DPS hos Cloud9 i Contenders i løbet af efteråret, der efter at have opkøbt team Laser Kittenz har sikret sig deres plads i tuneringen. Så derfor kunne det være interessant at høre noget om hvordan du kom på holdet?

"Efter Cloud 9s 'skuffende' nederlag til Misfits i deres første kamp, blev jeg kontaktet af coachen, der sagde han gerne vil give mig et tryout til holdet, og potentielt lade mig spille kampen på søndag. Jeg kendte en del af spillere i forvejen, så det hjalp mig også en del. Jeg er også gode venner med NeptuNo, som også fik et tryout til denne uges scrims + kamp."

Cloud9 skal kæmpe deres anden kamp i morgen (red: d. 27 august) imod Contenders Season Zero vinderne eUnited. Føler du at du har haft tid nok til at få trænet med det nye Cloud9?

"Det er svært at sætte ord på, men det korte svar er nok: Nej, det har vi ikke. Efter den første kamp mod Misfits blev nye spillere kontaktet, og vi har haft denne uge til at spille sammen og teste, og da man har lov til at have 9 spillere på et Contenders-hold, har vi skulle indskifte og udskifte spillere i løbet af ugen."

Hvad tænker du om jeres chancer for at komme i top 3 når du ser på det line-up der er med i Season One? Hvem bliver jeres største modstander og hvem bliver overraskelsen, en såkaldt ”dark horse”?

"Med det nuværende line-up tror jeg top 3 er et rimelig realistisk mål, men den største modstander og nok vigtigste kamp bliver i morgen (søndag d. 27) mod eUnited. Gigantti er også en skræmmende modstander efter deres upset mod eUnited i deres første kamp, men jeg ville helt klart mene, at eUnited, hvis de kommer tilbage på deres game, er den største. Overraskelsen bliver efter min mening 123. Jeg tror de fleste undervurdere dem fordi de har mistet Mistakes, og hevet Haffi and Finnsi ind. Men jeg er rimelig sikker på, at de kommer til at overraske både seere og spillere."


Det nye Cloud9 består af:

  • LuÍs "Greyy" Perestrelo (support) 
  • Jay "Sinatraa" Won (DPS) 
  • Mads "Fischer" Jehg (DPS) 
  • Tiago "Mowzassa" Rodrigues (tank) 
  • Alberto "NeptuNo" Gonzalez Molinillo (support) 
  • Indy "Space" Halpern (flex) 
  • Ted "Silkthread" Wang (substitute) 
  • Andreas "Nevix" Karlsson (substitute) 
  • Jared "Zombs" Gitlin (substitute) 

Se den fulde liste med kampe i Overwatch Contenders Season One her og se kampene live via linket herunder.